Τηλεκοντρόλ-Ο νέος επενδυτής του ALTER -Πρωινο στον ΑΝΤ1;-Τουρκικη επιθεση-pime time MEGA-Μετά το Greys Anatomy τι;

18:04 15/11/2012 - Πηγή: TVNea
Μετά από μια μικρή διακοπή (όχι παιδιά δεν έκοψα τον εαυτό μου),το Τηλεκοντρόλ επιστρέφει σήμερα Πέμπτη με καυτά νέα .-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:θα δουμε φέτος Πατέρα-Μπαρμπαρίγου το πρωι;-Ανοδικές τάσεις για Ευαγγελάτο -Ο νέος επενδυτής του ALTER -Τουρκικη επιθεση και απο τον ΑΝΤ1. Σε ποια ζώνη θα μπει;-3
σειρές + το Κάψε το σενάριοτο Mega στο Β μισό.-Μετά το Greys Anatomy τι;-

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:θα δουμε φέτος Πατέρα-Μπαρμπαρίγου το πρωι;
Και ξεκινώ την στήλη μου με ένα Αποκλειστικό θέμα. Πριν λίγο καιρό σας είπαμε για 2 εκπομπές γία με παρουσιάστρια την Λίτσα Πατέρα και η άλλη την μαγειρική με την Αργυρό Μπαρμπαρίγου (η κυρία Μπαρμπαρίγου θα βγάλει κανονικά την εκπομπή ζαχαροπλαστικής κάθε Σαββατοκύριακο). . Αν και ο κύριος Λατσιος στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ανέφερε ότι είναι στις συζητήσεις αυτές οι εκπομπές, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν στο TvNea κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να παίρνει τελικά έγκριση για την φετινή τηλεοπτική χρονιά που διανύουμε. Οι επαναλήψεις άλλα και η τουρκική σειρά μάλλον ικανοποίησε τα στελέχη του καναλιού μιας και η Ονειροπαγιδα χτυπάει 20αρια και η Asi 30νταρια.

Ο νέος επενδυτής του ALTER είναι όντως ο Μαρινάκης"
Στην ΕΣΗΕΑ εμφανίστηκε νωρίτερα ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΕ (ALTER CHANNEL) και παρόντος του εκπροσώπου των δημοσιογράφων Βασίλη Τζήμτσου, αλλά και.συναδέλφων του έδωσε 3 σημαντικές ειδήσεις:
1) Ο νέος επενδυτής του ALTER, είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ είπε ότι υπάρχει και ένας ακόμα επιχειρηματίας που θα συμμετάσχει, πέρα από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. (Σ.Σ.: Βέβαια, το όνομα του Μαρινάκη, έχει υπονοηθεί κατ'επανάληψη και εμάς μας κάνει εντύπωση ότι αποκαλύφθηκε τώρα που...τα πράγματα έχουν πάρει αυτή την περίεργη τροπή, για αυτό και εμείς κρατάμε "μικρό καλάθι")
2) Ο κ.Γκότσης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι υπάλληλοι που θα απαοροφηθούν στο "νέο ALTER", να μην είναι οι γνωστοί 249, αλλά είπε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνουν 350.
3) Οι αποπληρωμές των δεδουλευμένων θα γίνουν εάν και εφόσον το ALTER, υπαχθεί στο άρθρο 99.
(ευχαριστώ το pressarismenos.blogspot για την παραχώρηση του άρθρου)

Ανοδικές τάσεις για Ευαγγελάτο
Ανοδικές τάσεις έχει τον τελευταίο καιρό
ο Ευαγγελάτος στον ΣΚΑΙ.
Δεν είναι λίγες οι φορές που η εκπομπή
τύπου δελτίου κάνει διψήφια ποσοστά σε μια ζώνη δύσκολη..
Αυτό είναι που λένε όλα θέλουν το χρόνο τους.
Τουρκικη επιθεση και απο τον ΑΝΤ1. Σε ποια ζώνη θα μπει;
Νέα τουρκική σειρά έρχεται σε λίγο καιρό από το Mega.
Αν νομίζατε ότι ο ΑΝΤ1 θα καθίσεις έτσι κάνετε πολύ μεγάλο λάθος.
Κι ο ΑΝΤ1 πολύ σύντομα θα βγάλει νέα τουρκική σειρά που μάλλον όπως όλα δείχνουν τα πράγματα θα είναι αυτό που θα δίνει Lead in στο δελτίο του ΑΝΤ1.
Πιθανότατα να παίζει από τις 6 μέχρι και τις 8.

3 σειρές + το Κάψε το σενάριοτο Mega στο Β μισό.
Με 3 σειρές + το Κάψε το σενάριο θα βγει το Mega στο Β μισό. Πίσω στο σπίτι, Κλινική Περίπτωση θα ξεκινήσει να παίζει κατά το
Keywords
Τυχαία Θέματα