Τηλεκοντρόλ: Επιστρέφει η Μπαλατσινού στο Πρωινό-Βλέποντας την Εθνική Ελλάδος-Τρέμουν στον MEGA με το δελτίο-Η Χούκλη και το στρίμωγμα-Ougachallenge το βράδυ;-Τι θα δούμε απο ΑΝΤ1;

14:15 15/1/2015 - Πηγή: TVNea
Καλησπέρα σας αγαπημένοι φίλοι μου. Μετά από την Χριστουγεννιάτικη διακοπή του Τηλεκοντρόλ η στήλη επιστρέφει σήμερα εδώ στο TVNEA.COM.

Και ξεκινώ με την πρεμιέρα του Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος». Για να είμαι ειλικρινής δεν στήθηκα στην τηλεόραση μου για να δω την σειρά γιατί πολύ απλά δεν μου έκανε το κλικ από το τρέιλερ, οπότε και αποφάσισα να βγω με την παρέα μου έξω… Ωστόσο χθες που είδα την σειρά, έμεινα άφωνος. Μετά τις σαχλές ατάκες του Παρα 5, ο Καπουτζίδης είναι πιο ώριμος από ποτέ. Και ναι
η σειρά για εμένα είναι η δεύτερη έκπληξη για φέτος (μετά το Ταμάμ).

Πρεμιέρα έκανε και το νέο δελτίο του MEGA .Η Τρέμη επέστρεψε ξανά στο τιμόνι ο Πρετεντερης ακλόνητος στη θέση του και ο Ευαγγελατος διπλά στην παρουσιάστρια. Ο μόνος χαρούμενος σε όλο αυτό μάλλον είναι ο Ευαγγελάτος που είναι στο MEGA . Πάντως οι γκρίνιες για τα νούμερα ήδη άρχισαν. Τα νούμερα είναι ίδια με αυτά που έκανε το δελτίο με την Σαραφογλου πράγμα που σημαίνει ότι το MEGA μάλλον θα πρέπει να φτιάξει ένα νέο μοντέλο και κυρίως πρωτότυπο. Όχι ένα μοντέλο 2 σε ένα (ANT1-ALPHA).

Πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ την Μαρία Χουκλη για την επίθεση που δέχεται από προχθές. Η κυρία Χουκλη στρίμωξε τον Γιώργο Παπανδρεου με νεύρο, πράγμα που δεν άρεσε σε μερικούς… Εγώ προσωπικά τις βγάζω το καπέλο..

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM το «Ougachallenge» επιστρέφει την επόμενη τηλεοπτική χρονιά στη βραδινή ζώνη του MEGA. Αρέσει ο Δημήτρης στο κοινό κι απ οτι φαίνεται άρεσε και στο MEGA…

Από την άλλη ο Μάρκος διατυμπανίζει για ένα Show που θα κάνει το Σαββατόβραδο . Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες μου το MEGA αυτή την στιγμή δεν έχει τέτοια πρόθεση. Ίσως την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Από την άλλη στον ΑΝΤ1 ενώ ετοίμαζαν κανονικά το νέο του πρόγραμμα, όλα παγώνουν για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Το μοναδικό νέο πρόγραμμα που θα βγει φέτος στο Β μισό θα είναι το THE VOICE 2.

Και επίσημα η Τζένη Μπαλατσινου επιστρέφει στο MEGA και στην πρωινή ζώνη του καναλιού. Οχι δεν θα κάνει πρωινό πρόγραμμα, ωστόσο θα είναι στο JOY που μετακομίζει στην πρωινή ζώνη.

Αυτά για σήμερα. Ραντεβού την επόμενη Πέμπτη εδώ στο TVNEA.COM.

Για επικοινωνία μαζί μου
Στείλτε μου email:[email protected]://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα