Τηλεκοντρόλ-Αποκλ:Νεα καθημερνή εκπομπή μαγειρικής στον ΑΝΤ1- Μια Blogger μαγειρεύει στον ΑΝΤ1 εκπομπή του Σ.Κ-Δεν τραβά η η εντολή-Έκλεισε η Μακρυπούλια με κανάλι;-Τι πήρε το ΟΚ στον ΑΝΤ1;

14:47 26/3/2015 - Πηγή: TVNea
Καλησπέρα σας αγαπημένοι φίλοι μου. Πέμπτη σήμερα και το Τηλεκοντρόλ είναι εδώ με σπαρταριστά νέα…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μια νέα εκπομπή μαγειρικής έρχεται από την συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν στο TVNEA.COM. Η εκπομπή θα είναι μαγειρική και σ αυτήν θα συμμετέχουν οι γονείς με τα παιδιά τους… Ήδη η ANTS τρέχει το συγκεκριμένο
φορμάτ.

Μιας και είμαι στην μαγειρική, άλλη μια εκπομπή έρχεται στην συχνότητα του ΑΝΤ1 πάλι το Σαββατοκύριακο με παρουσιάστρια μια Blogger . Η εκπομπή θα περιέχει την Coca cola και θα είναι διάρκειας 10 λεπτών.

Πράσινο φως δόθηκε και επίσημα σε 2 σειρές του ΑΝΤ1 για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Έτσι τόσο το Μπρούσκο όσο και το Ταμάμ θα τα δούμε και την επομένη χρονιά . Κι αν αναρωτιέστε μερικοί πως το ΤΑΜΑΜ θα συνεχίσει με την ANTS να μην υπάρχει –και το λέω αυτό μιας και υπάρχει η φήμη ότι μέχρι και φέτος θα είναι ενεργή η εταιρεία παραγωγή- θα συνεχίσει σαν εσωτερική παραγωγή..

Τι κι αν στο MEGA με το άκουσμα ότι η Μακρυπούλια κλείνει με τον ΑΝΤ1 ενεργοποίησε ξανά το REASING STARS όλα δείχνουν ότι παρουσιάστρια και ηθοποιός θα πει το ναι στο κανάλι του Αμαρουσίου για 2 πράγματα κιόλας. Το θα είναι η παρουσίαση ενός νέου Show το οποίο αυτή την στιγμή δεν έχω λεπτομέρειες… και το άλλο που είναι και πιο σίγουρο είναι η σειρά.

Δεν τραβάει με τίποτα η 10η εντολή του ALPHA. Αυτό ίσως να είναι και ένα μάθημα το ότι αν κάτι δεν αρέσει , όση φόρα και να έχει το κανάλι στις σειρές αυτή την χρονιά δεν θα κάνει νούμερα τηλεθέασης.

Αυτά τα λίγα για σήμερα φίλοι μου. Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα εδώ στο TVNEA.COM , το νούμερο ένα mediako κι όχι μόνο Site.
Keywords
Τυχαία Θέματα