Τηλεκαρφώματα «7» - Νότης: “Δεν πληρώνω το χαράτσι” – Αγγλικές σειρές ή τούρκικες? –Η δυναμική επιστροφή του Λάκη – Πρεμιέρα για το “Ράδιο Αρβύλα”

19:09 26/10/2012 - Πηγή: TVNea

Καλώς ήρθατε κι αυτή τη φορά στα Τηλεκαρφώματα. Να ευχηθώΧρόνια Πολλά στους Δημήτρηδες, τις Δημητρούλες και φυσικά στην πόλη μουΘεσσαλονίκη που γιορτάζει τον πολιούχο της. Ας δούμε όμως τι συνέβη και αυτήτην εβδομάδα.
Έδωσε και πάλι το στίγμα του ο Νότης Σφακιανάκης μετά απόαρκετό καιρό. Σε συνέντευξή του στην Τατιάνα και στο «Μίλα», τα έβαλε για ακόμημια φορά με τους κυβερνώντες και το σάπιο σύστημα, τονίζοντας ότι δεν ανήκει σεκαμία πολιτική παράταξη. Αποκάλυψε δε, πως δεν πληρώνει το χαράτσι και πως σελίγο οι Έλληνες στη χώρα θα αποτελούν τη μειονότητα. Μόνο δύο ερωτήματα θαήθελα να
θέσω: Πρώτον, πώς λες να νιώθουν όλοι αυτοί οι Έλληνες που στερούνταιγια να πληρώσουν τη ΔΕΗ όταν σ’ ακούν να τα λες αυτά, και δεύτερον για ποιαμειονότητα μιλάς Νότη, η γυναίκα σου δεν είναι Αγγλίδα?
Και αυτή την εβδομάδα, η τηλεθέαση των νέων καλογυρισμένωνσειρών της ΝΕΤ δεν κατάφεραν να κερδίσουν μεγάλο μερίδιο του τηλεοπτικούκοινού. Φαίνεται ότι ο Σουλεϊμάν είναι περισσότερο Μεγαλοπρεπής απ’ ότινομίζαμε… Ίσως είναι δύσκολο να στραφούμε απότομα σε νέες και άλλου είδουςσειρές όμως αξίζει τον κόπο. Επιλέξτε μία από αυτές (κατά προτίμηση τον Πύργοτου Downton, εξαιρετικήπαραγωγή) και δε θα χάσατε. Σύντομα οι περιπέτειες στο Βόσπορο θα αποτελούν πιαπαρελθόν.
Μεγάλη πρεμιέρα είχαμε την Τρίτη για το Λάκη Λαζόπουλο καιτο «Αλ τσαντίρι νιουζ» σε νέο σκηνικό. Μετά από τόσους μήνες ο Λάκης επανήλθε δυναμικά καιφυσικά ήταν απολαυστικός με το καυστικό του χιούμορ, όπως κάθε φορά στην αρχήτης σαιζόν. Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι και να μην κάνει κοιλιά στην πορεία. Δεθα μπορούσε να λείψει από το πλευρό του η καλή του φίλη Χρύσα Ρώπα, όμως ηέκπληξη της βραδιάς ήταν η αγαπημένη και αγέραστη Ζωζώ Σαπουντζάκη. Πραγματικάαυτή η γυναίκα έχει ανακαλύψει το ελιξίριο της νεότητας? Αν σας πω την ηλικίατης δε θα το πιστεύετε..
Τέλος να πω, ότι με αγωνία περιμένουμε την έναρξη του «ΡάδιοΑρβύλα» την ερχόμενη Δευτέρα στις 11:00 στον ΑΝΤ1. Άντε βρε παιδιά, που είστετόσο καιρό, ακόμα ρακέτες παίζεται,? Φθινοπώριασε για τα καλά. Αντώνη φτάνει μετο μαύρισμα, θα πάθεις τίποτα! Στάθη τα ανέκδοτά σου μας δρόσιζαν το καλοκαίρι,αναμένουμε όμως τα καινούργια!

Σας χαιρετώ και σήμερα, να περάσετε όμορφα, να ξεκουραστείτεκαι να έχουμε μία ήρεμη, εορταστική 28η Οκτωβρίου!

[email protected]://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα