Τηλεκαρφώματα «4» - Ωραία μας μπήκε ο Οκτώβρης!

18:04 5/10/2012 - Πηγή: TVNea


Η τηλεοπτική σαιζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά, αν και τοκαλοκαίρι ακόμα συνεχίζεται και τα «Τηλεκαρφώματα» δε θα μπορούσαν να μησχολιάσουν τη νέα πραγματικότητα που επικρατεί στις οθόνες μας και αυτή τηνΠαρασκευή.
Οι Πρεμιέρες του Alpha * –* Νευρική ανορεξία και showbiz

Ο Οκτώβρης είναι εδώ και οι τηλεοπτικές ενάρξειςσυνεχίζονται. Πρεμιέρα λοιπόν είχαμε για το «Μες στην καλή χαρά» το περασμένοΣαββατοκύριακο και τη νέα
ομάδα της Ναταλίας Γερμανού. Αρκετά καλή έναρξη, μετο γνωστό χιούμορ της παρουσιάστριας σε συνδυασμό με το φίλο της Θέμη Γεωργαντάκαι φυσικά το δυναμικό come back του ατακαδόρου Παύλου Σταματόπουλου. Τα νέα πρόσωπα(Αραβανή-Χατζηδάκης) δροσερά μεν, λίγο αμήχανα δε, προς το παρόν. Βέβαια δενέλειψαν οι μπηχτές της Ναταλίας τύπου “Lost” γι’ αυτούς πουκατάφεραν να επιβιώσουν στην εκπομπή.
Πρεμιέρα είχαμε και για την πολυαναμενόμενη εκπομπή τηςΕλένης Μενεγάκη που βρίσκεται απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελένη, φανεράανανεωμένη και αδυνατισμένη, ξεκίνησε δυναμικά, αν και η εκπομπή κινείται στοίδιο στυλ με πέρσι χωρίς πολλές αλλαγές, με τη μόνη διαφορά την επιστροφή τηςΚατερίνας Ζαρίφη που κάνει την Ελένη αλλά και το κοινό να λύνονται στα γέλια μετις ατάκες της. Τελικά εκεί στον Alpha οι εκπομπές «σώθηκαν» με τιςεπιστροφές των άσωτων υιών!
Τελευταία πρεμιέρα για σήμερα, ηχθεσινοβραδινή έναρξη της Βίκυς Χατζηβασιλείου και του «Πάμε Πακέτο». Η Βίκυ μαςαποκάλυψε για ακόμη μια φορά το γυμνασμένο της κορμί (τζάμπα τόσο beach volley όλοτο καλοκαίρι;) και με ύφος δικαστίνας (θυμήθηκε τη νομική) επέπληξε τη μάνα πουεγκατέλειψε τα παιδιά της. Στο δεύτερο μισό της εκπομπής, της βγήκε ο παλιόςκαλός της εαυτός και έκλαψε με μαύρο δάκρυ από συγκίνηση!

Τέλος, να ευχηθούμε για ακόμη μια φορά στην αγαπημένη ΝανάΚαραγιάννη να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει σύντομα στην οικογένειά της υγιήςκαι δυνατή. Μακάρι αυτή της η περιπέτεια να γίνει κακό παράδειγμα για τα νέα κορίτσια,ώστε να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά νευρικής ανορεξίας. Παράλληλα, να πούμεένα μπράβο στην διάσημη Christina Aguilera,που όταν της ζητήθηκε από το μάνατζέρ της και τη δισκογραφική της εταιρία ναχάσει κάποια κιλά που πήρε, εκείνη απάντησε “Δουλεύετε με ένα χοντρόκορίτσι. Συνειδητοποιήστε το και ξεπεράστε το. Πρέπει να καταλάβουν ότι δεντους ανήκω και ότι πρόκειται για το δικό μου σώμα”.
Σας χαιρετώ και σήμερα και ανυπομονώ για το επόμενο ραντεβούμας. Έως τότε να περνάτε καλά και να είστε αισιόδοξοι!
[email protected]://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα