Τηλεκαρφώματα "24" : Μαγειρική Παντού! - Η επιστροφή του Λάκη και ο Αγάθωνας - Πώς είδαν τα Όσκαρ οι Έλληνες παρουσιαστές? - Σύλληψη και ποινή Σοκ!

18:31 1/3/2013 - Πηγή: TVNea
Αρκετά έντονη η εβδομάδα που μας πέρασε, με πολλάσκαμπανεβάσματα αλλά και απρόοπτα! Ας πάρουμε μια γεύση λοιπόν εδώ σταΤηλεκαρφώματα και στο Tv Nea.
Αποφάσισα αυτή την εβδομάδα να μετρήσω τις εκπομπές μαγειρικής που υπάρχουν αυτήτη στιγμή στην τηλεόραση και κάπου άρχισα να χάνω το μέτρημα. Reality μαγειρικής, εκπομπέςαφιερωμένες στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική, ξεχωριστές στήλες μέσα σεάλλες εκπομπές, ακόμη και ξένες εκπομπές και reality μας κατακλύζουν καθημερινά. Τόσοπου εκεί που ήμουν εντελώς άσχετη τώρα μπορώ να ξεχωρίσω τις μυρωδιές
και τααρώματα, αλλά και να φιλετάρω σωστά ένα λαυράκι. Αναρωτιέμαι όμως σε τιχρησιμεύει τόση μαγειρική και μάλιστα εξειδικευμένη; Στο τέλος ή θα γίνουμεόλοι σεφ ή όλοι χοντροί έτσι όπως μας τρέχουν τα σάλια όταν τους βλέπουμε, μεαποτέλεσμα να καταλήγουμε στο ψυγείο!
Την επανεμφάνισή του μετά από πολύ καιρό έκανε αυτή τηνεβδομάδα ο Λάκης Λαζόπουλος και ήταναπολαυστικός κυρίως στο κομμάτι της σάτιρας και λιγότερο στην κριτική του.Λογικό βέβαια, αφού μετά από τόσους μήνες είχε μαζέψει αρκετό υλικό. Αρκετάδιασκεδαστικό ήταν και το σκετσάκι με τον ΣωτήρηΚαλυβάτση και τον Κώστα Κόκλαστη φυλακή, καθώς και η εμφάνιση του Αγάθωναμε τους Cosa Mostra. Η καλύτερη ατάκα βέβαια ήρθε από τη γυναίκα τουΑγάθωνα, Ερωφίλη, που σε τηλεφωνικήσυνέντευξη στην Μεσημεριανή Μελέτη, είπε ότι ενώ ήταν αντίθετη στο θεσμό της Eurovision, διότι έχειτελειώσει κι ένα Πολυτεχνείο, τελικά λόγω ανάγκης άλλαξε γνώμη. Συγκεκριμέναδήλωσε με παράπονο: «αυτή την εποχή δεν έχεικαθόλου δουλειά. Να το πούμε κι αυτό! Πουθενά δεν βρίσκεται αυτή την περίοδο.Στο σπίτι και κάθεται!» Μάλλον βρήκε τον τρόπο για να τον ξεφορτωθεί!
Με το δικό τους τρόποσχολίασαν τα πρόσωπα τα εγχώρια τηλεοπτικά πρόσωπα τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ. Η Ελένη Μενεγάκη ενθουσιάστηκε με τοφόρεμα της νικήτριας στον Α’ γυναικείο ρόλο, Jennifer Lawrence και παρέβλεψε την τούμπα της,ενώ ο Γιώργος Λιάγκας (όπως καιπολλοί άλλοι βέβαια) εστίασε στο μπούστο της δεύτερης βραβευμένης με Όσκαρ, Anne Hathaway, λέγοντας με το γνωστό αυθόρμητο τρόπο του: "Φαίνονται οι ρώγες της...είναι στονουρανό...δείκτες". Τέλοςη Ανθή Σαλαγκούδη αποκάλεσε τηβραδιά των Όσκαρ, φεστιβάλ! Πάντως πρέπει να τονίσουμε ότι ήταν μια χρονιά πουβραβεύτηκαν πολύ καλές ταινίες, χωρίς φοβερές υπερβολές και υπερπαραγωγές.
Τέλος, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο γεγονός της χρονιάς,για να μην πω της δεκαετίας. Διότι αυτό κι αν είναι είδηση και μάλιστα για την Ελλάδα!Σε ισόβια κάθειρξηκαταδικάστηκε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλοςγια το σκάνδαλο υπεξαίρεσης. Πρωτοφανήςποινή για πολιτικό πρόσωπο στην ελληνική ιστορία, αλλά πρωτοφανείς και οιαντιδράσεις του κόσμου, που περιμένουν καιρό να τιμωρηθούν όλοι αυτοί που μαςέφεραν σε αυτή την κατάσταση. Ίσως αυτή η ποινή να είναι μόνο η αρχή και όλοιεύχονται να ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες δίκες. Εις αύριον τα σπουδαία..

Κάπου εδώ σας αφήνω. Σας εύχομαικαλό Σαββατοκύριακο και καλό μήνα!

[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα