Τηλεκαρφώματα "22": Η νέα prime time του Mega - SOS: Έρχεται η Αννίτα! - Κλεμμένα Όνειρα στην Τουρκία

19:01 15/2/2013 - Πηγή: TVNea

Πολλά συνέβησαν και την εβδομάδα που μας πέρασεπροκαλώντας ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις. Ας πάρουμε μια γεύση. Δυναμικά ξεκίνησε το Megaαυτή την εβδομάδα προβάλλοντας δύο νέες σειρές, την καθημερινή τουρκική σειρά Fatmagul(21.15) και το δανέζικο θρίλερ Killing (Τρίτη – Παρασκευή23.30). Το κανάλι άρχισε σιγά σιγά να ξυπνάει έστω και με ξένες σειρές, ενώ στατέλη Μαρτίου προγραμματίζει και δύο ελληνικές εκπομπές. Οι τηλεθεάσεις ίσως δενήταν οι αναμενόμενες, αλλά είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα, οπότε ας αφήσουμε για λίγο τα πικρόχολα σχόλια.Μακάρι ο ανταγωνισμός να κάνει την
prime time πιοπαραγωγική γιατί είχαμε πήξει στις επαναλήψεις.
Τελευταία στην ελληνική τηλεόραση έχουμε μπερδέψειτο τι είναι καλό με το τι κάνει υψηλή τηλεθέαση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Αννίτα Πάνια και η εκπομπή της «Αννίτα SOS» που τασαββατοκύριακα χτυπάει 25άρια και 30άρια στο τηλεοπτικό κοινό και πολλοίέσπευσαν να την χαρακτηρίσουν ως μία από τις καλύτερες εκπομπές. Ας μηγελιόμαστε, η εκπομπή ακολουθεί τα χνάρια της trash tv μεκάποιες παραλλαγές, προσαρμοσμένη στην σημερινή ελληνική πραγματικότητα. Το ότι ο κόσμοςέχει ανάγκη να χαλαρώσει και να παρακολουθήσει και καμιά βλακεία για να περάσειη ώρα, δε σημαίνει ότι είναι τα προγράμματα αυτά είναι και καλά.
Και μια είδηση που αν ισχύει είναι σίγουραευχάριστη. Εκτός από τις εισαγωγές των τούρκικων σίριαλ που είχαμε μέχρι τώρα,ήρθε η στιγμή που θα εξάγουμε ελληνική καθημερινή σειρά στην Τουρκία. Ο λόγος για τα «Κλεμμένα Όνειρα» του Mega, που όπως λέγεται έχουν κατατεθείσε μεγάλο γραφείο της γειτονικής μας χώρας, προκειμένου να βρουν τηλεοπτικήστέγη. Η σειρά στην Ελλάδα χτυπάει 40άρια, οπότε γιατί να μην πάει καλά καιστην Τουρκία?
Κάπου εδώ θα σας αφήσω, αλλά προετοιμαστείτε για τηνπλούσια εβδομάδα που μας έρχεται και μη χάσετε τη Δευτέρα τον Ελληνικό Τελικό τηςEurovisionκαιτην Τρίτη τον Λάκη Λαζόπουλο και το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με νέο επεισόδιο.
[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα