Τηλεκαρφώματα «19»: Ο «σταρ» Γιάννης Λάτσιος – Ο Daniel Day Lewis στην Αθήνα – Η Σταματίνα στην Πρωινή Ζώνη – Τα δάκρυα της Βίκυς

19:01 25/1/2013 - Πηγή: TVNea

Χειμωνιάτικοτο σκηνικό για την Ελλάδα, κρύο και πάγος επικρατεί όμως και στη showbiz. Ας δούμε τι συνέβη και αυτή τηνεβδομάδα!
Το Dancing with Starsοδεύει προς τον τελικό και οι υποψήφιοι νικητές ολοένα και λιγοστεύουν. Τατηλεοπτικά φώτα όμως δεν κλέβουν μόνο οι ανερχόμενοι χορευτές αλλά και ο κ. Γιάννης Λάτσιος από την καρέκλα τουκριτή. Λίγο το υποτιθέμενο χιούμορ – φλερτ
με τη Ζέτα, λίγο τα επαναλαμβανόμενασχόλια τύπου «ήταν ότι καλύτερο έχουμε δει μέχρι τώρα», τον φέρνουν στην πρώτηγραμμή στις μεσημεριανές εκπομπές. Ακόμη και η Ελένη Μενεγάκη δεν άντεξε να μιλούν συνέχεια για τον πρώην σύζυγότης και είπε με ειρωνικό ύφος στην ΚατερίναΖαρίφη την ώρα της εκπομπής της «Όλο με τον Λάτσιο ασχολείσαι! Μήπως είσαικρυφά ερωτευμένη μαζί του;»
Ενθουσιασμόαλλά και έκπληξη προκάλεσε η επίσκεψη του διάσημου Ιρλανδού ηθοποιού Daniel Day Lewisστην Αθήνα, όπου παρευρέθηκε στηνπρεμιέρα της ταινίας του “Lincoln”,που είναι υποψήφια για 12 Όσκαρ. Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιόςεπισκέφθηκε το Μουσείο της Ακρόπολης μαζί με την Υπουργό Τουρισμού, ΌλγαΚεφαλλογιάννη. Επίσης, εντύπωση προκάλεσε η απλότητα του ηθοποιού και τογεγονός ότι παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας του στην Ελλάδα, τη στιγμήπου όλα τα μέσα είναι στραμμένα πάνω του, αφού και ο ίδιος είναι υποψήφιος για Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου. Αυτάγια να τα βλέπουν οι δικοί μας «σταρ»!
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καιη εκπομπή της “FThis” μετακινείται απο Δευτέρα στην πρωινή ζώνη απέναντι από το «Πρωινόμου» του Mega.Η Σταματίνας θα ξεκινάει στις 11:00 καιθα είναι απέναντι από τους Λιάγκα-Σκορδά για μία ώρα. Όπως και να ‘χει, ηΣταματίνα μετά τις τούμπες που έφαγε στο Dancing on Ice, κατάφερε να αποκτήσει δική της εκπομπή στον ΑΝΤ1 και απ’ ότι φαίνεται σελίγο θα διεκδικεί και τον τίτλο του νικητή της πρωινής ζώνης.

Τοχθεσινό «Πάμε Πακέτο» στον Alpha κατάφερε να συγκινήσει ακόμη καιτην αγέρωχη Βίκυ Χατζηβασιλείου, ηοποία δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα όταν ενημέρωσε τη γυναίκα που έψαχνε τηναδερφή της μια ολόκληρη ζωή, πώς η αδερφή της δε ζει πια. Όλο και πιο έντονοκάθε εβδομάδα το «Πάμε Πακέτο», πως αλλιώς άλλωστε θα καταφέρει νακονταροχτυπηθεί και να νικήσει το Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή?
Άλλημία εβδομάδα πλησιάζει στο τέλος της. Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο καιχρόνια πολλά στους Γρηγόρηδες!
[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα