Τηλεκαρφώματα «16» - Εορταστικό DWTS3 ? – Η συνεχής πτώση του Master Chef – Χριστουγεννιάτικες εκπομπές

18:00 28/12/2012 - Πηγή: TVNea

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους από τα Τηλεκαρφώματα. Αςδούμε τι συνέβη την εορταστική εβδομάδα που μας πέρασε.

Το εορταστικό Dancing With The Stars μάλλονδεν ήταν και τόσο εορταστικό μιας και δεν είχε κάτι το διαφορετικό από ταπροηγούμενα Live. Ημόνη έκπληξη ήταν η αποχώρηση του Κώστα Κρομμύδα αλλά και η υποψηφιότητα τουΝίκου Αναδιώτη. Αντίθετα η Βάσια Τριφύλλη, παρά τη χαμηλή βαθμολογίας της, φαίνεται
ότι θα συνεχίσει να χορεύει γιαπολλές Κυριακές ακόμη, μιας και είναι πολύ αγαπητή από το κοινό. Μάλλον είναι οΤρύφων Σαμαράς του φετινού DWTS.
Ξεκίνησε το Master Chef2 αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Και στην Πρεμιέρα αλλά και τις επόμενεςημέρες κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλά νούμερα για τις επιθυμίες του Mega προκαλώνταςτη γκρίνια τόσο στην παραγωγή όσο και στο κανάλι. Από τη μια αναμενόμενοκρίνοντας από τους χλιαρούς συμμετέχοντες, την πολύ όμορφη κατά τα άλλα, όμωςαταίριαστη στο ρόλο της παρουσιάστριας Μαίρης Συνατσάκη, αλλά και στην ίδιασυνταγή της εκπομπής. Ελπίζουμε μόνο να μη μείνει στη μέση και αυτή η εκπομπή.Ευτυχώς που δεν ξεκίνησε Πρωτοχρονιά να τους κάνει ποδαρικό..
Σε εορταστικούς ρυθμούς κινήθηκαν και όσες εκπομπέςαπέμειναν αυτήν την εβδομάδα. Στο«Πρωινό Μου» εμφανίστηκε η Άννα Βίσση σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη αλλά και οΤάκης Ζαχαράτος υποδυόμενος την Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη από την άλλη έβαλε ταγιορτινά της και ξεκίνησε τους χορούς με την καλεσμένη Καίτη Γαρμπή πουπροσπάθησε να ξεσηκώσει το studio.Στο Star φυσικά δεν υπήρχαν ζωντανές εκπομπές για ακόμη μια φορά,αλλά κι εκεί που υπήρχαν ήταν πιο υποτονικά από ποτέ. Όσο για το βράδυ τωνΧριστουγέννων η μόνη εορταστική εκπομπή ήταν το «Στην Υγειά μας» στη ΝΕΤ.
Να ευχηθώ με το καλό να μπει ο καινούργιος χρόνος, να αφήσειπίσω τις άσχημες μέρες κι από δω και πέρα να έρθουν μόνο καλά. Καλή Χρονιά!
[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα