Τηλεκαρφώματα «15» : Εγκυμοσύνες στη showbiz – Εμφάνιση Μανωλίδου-Λοτσάρη Αυλαία στην Αρβύλα για φέτος – Πρεμιέρα Master Chef

19:00 21/12/2012 - Πηγή: TVNea
Εδώ είμαστε και πάλι λίγο πριν τα Χριστούγεννα, υποδεχόμαστετα Τηλεκαρφώματα σε εορταστικό πλέον κλίμα!
Οι εγκυμονούσες της ελληνικής showbiz έχουναυξηθεί επικίνδυνα. Πολλές είναι οι επώνυμες που περιμένουν τον ερχομό τουπαιδιού τους, άλλες είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και άλλες το κρύβουν ακόμα.Ένα βήμα πριν γεννήσει είναι η Κάτια Ζυγούλη, περιμένοντας το τρίτο παιδί την περίοδο των Χριστουγέννων με τοΣάκη Ρουβά που θα είναι κορίτσι.
Έγκυος όμως αποκάλυψε πως είναι και η ΝάταλιΘάνου και μάλιστα 5 μηνών! Τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει και ηΣταματίνα Τσιμτσιλή και πραγματικά πετάει στα σύννεφα. Υπάρχουν όμως και οι εγκυμονούσες που δεν τοέχουν ανακοινώσει ακόμη όπως η Κατερίνα Παπουτσάκη που φαίνεται να διανύει τοντρίτο μήνα της κύησης αλλά και η Υβόννη Μπόσνιακ που φήμες τη θέλουν να είναι2,5 μηνών έγκυος. Εμείς να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά για όλες τις μέλλουσεςμανούλες και μένα πόνο!
Αυτή την εβδομάδα στο Dancing With The Stars εμφανίστηκανη Ευγενία Μανωλίδου με τη Νίνα Λοτσάρη εκτελώντας ένα απόσπασμα από τη μουσικήπαράσταση «Χριστούγεννα με τ’ αστέρια». Φυσικά η Ευγενία είχε το ρόλο τηςμαέστρου, ενώ η Νίνα ερμήνευσε επιτυχίες του παγκόσμιου κινηματογράφου. Ημουσική και η ερμηνεία εξαιρετικές, αν και δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τοφόρεμα της κυρίας Λοτσάρη. Μετά την αποτυχημένη ΄80s εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια,ακολούθησε και το υπερπαραγωγή κεντημένο φόρεμα της Νίνας Λοτσάρη, που μάλλονδεν κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Η Ευγενία πάλι, ανανεωμένη από το ταξίδιτης στην Αυστραλία με τον Άδωνη, ενθουσιάστηκε που κατάφερε να ξαναβγεί έστωκαι για λίγο στην TV.
Όσο πλησιάζουμε στις γιορτές των Χριστουγέννων τόσο κάποιεςεκπομπές μας αποχαιρετούν για το 2012. Λες και πολύ καιρό έχει που ξεκίνησανκαι θα κάνουν και δυο βδομάδες διακοπές. Ο Λόγος για τους «Ράδιο Αρβύλα» πουμας αποχαιρέτησαν την περασμένη Τετάρτη και μας ευχήθηκαν Καλή Χρονιά. Ηδιάθεσή τους ανεβασμένη και πώς να μην είναι αφού και θα ξεκουραστούν και ότανεπιστρέψουν θα βγαίνουν πλέον δύο μέρες την εβδομάδα, Δευτέρα και Τρίτη. Μηχαίρεστε και τόσο παιδιά, πάνω απ’ όλα δουλειά να υπάρχει…
Τέλος, μη χάσετε την πρεμιέρα του Master Chef στοΜega τηνπαραμονή των Χριστουγέννων στις 22.20 , που τόσο μας ταλαιπώρησε. Άντε αςξεκινήσει επιτέλους γιατί τα άλλα κανάλια έχουν γεμίσει με εκπομπές μαγειρικής.Όσο για το Dancing With the Stars θα μεταδοθεί κανονικά την Κυριακή.
Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω απ΄ όλα καιαγάπη. Να περάσετε όμορφα, να διασκεδάσετε και να ξεκουραστείτε!

[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα