Τηλεκαρφώματα «12»:Κόκκινη κάρτα στη Νικολέτα ή μήπως στην Ελεονώρα? – Η sex editor της Ελένης μεταναστεύει – Πολλά νεύρα ο Μουτσινάς – Ψάχνοντας το Mega

18:48 30/11/2012 - Πηγή: TVNea
Καλησπέρα καλοί μου αναγνώστες. Το ξεκατίνιασμα της TV καλάκρατεί, με αποτέλεσμα τα Τηλεκαρφώματα να είναι αρκετά και αυτή την εβδομάδα.
Η πρώτη αποχώρηση από το DWTS 3 ήτανη Νικολέτα Ράλλη και τα ευτράπελαπου ακολούθησαν πολλά. Μετά από τη σπόντα της τελευταίας για τα μέτρια νούμεραπου κάνει η εκπομπή «ΜεσημεριανήΜελέτη», κάτι που η ίδια θεώρησε αναμενόμενο, ποιος είδε την Ελεονώρα Μελέτη και δεν τη φοβήθηκε! Άστραψε και βρόντηξε η παρουσιάστρια !
Πραγματικά σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, Ειρήνη Χειρδάρη, γνωστή για τις ερωτικές της συμβουλές, πρόκειταινα φύγει από την εκπομπή της Ελένης και να μετακομίσει στη Γερμανία λόγωοικονομικής κρίσης. Και τι θα κάνει τώρα η Ελληνίδα νοικοκυρά για να διεγείρειτη σεξουαλικές επιθυμίες του άντρα της? Ποιος θα τη συμβουλεύσει για το αν θαήταν προτιμότερο να ντυθεί νοσοκόμα ή διευθύντρια? Σίγουρα πάντως η επιλογή τηςνα πάει στη Γερμανία θα τη δικαιώσει, αφού είναι σαφώς ένας ξενέρωτος λαός, ανπάρουμε ως παράδειγμα τη Μέρκελ, που έχει ανάγκη από μία sex editor.
Καλά ο ΝίκοςΜουτσινάς πολλά νεύρα έχει τελευταία. Φυσικά το καλύπτει με το γνωστό τουχιούμορ, αλλά συχνά φαίνεται ότι είναι και κάτι περισσότερο από αυτό. Στηνεκπομπή «Δέστε τους» τα βάζει με την Καινούργιου, εκεί που τον καλούν τα βάζειμε τους παρουσιαστές. Το ίδιο έκανε και στην εκπομπή «Πρωινό μου» όταναποκάλεσε τη Φαίη Σκορδά«βαλσαμωμένη» επειδή δεν καταλάβαινε τι της έλεγε. Στο τέλος δε, απείλησε ότιθα δείρει το Δημήτρη Ουγγαρέζοεπειδή έβγαλε σε link τη μητέρα του. Ήρεμα Νίκο, τουλάχιστον εσύ έχεις δουλειά,που να μην είχες τι θα έκανες…
Εκεί στο Mega τιγίνεται? Έχουν σκοπό να ξεκινήσουν ποτέ νέο πρόγραμμα ή θα βγει όλη η σαιζόν μεεπαναλήψεις? Δε λέω, δύσκολα τα πράγματα φέτος, αλλά το Mega που έχεικάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες, έχει καταντήσει πλέον να έχει μόνο 2-3 εκπομπές(κι αυτές αραιά και που), μία καθημερινή σειρά και ένα πρωινό. Στην prime time ζώνηεπικρατεί άκρα του τάφου σιωπή. Αυτό που μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση όμωςείναι ότι συνεχίζει να έχει το μεγαλύτερο εβδομαδιαίο μερίδιο τηλεθέασης.Συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα έκλεισε στο σύνολο με ποσοστό 19,9%, με τον ΑΝΤ1 στηδεύτερη θέση με ποσοστό 18,1%. Στο νεανικό κοινό ΑΝΤ1 19,9% με το Mega στηδεύτερη θέση με ποσοστό 17,5%.
Έφτασε στο τέλος της και η σημερινή μας στήλη. Να έχετε ένακαλό σαββατοκύριακο, με το καλό να υποδεχτούμε το Δεκέμβρη και σιγά σιγά ναμπαίνουμε στο κλίμα των Χριστουγέννων!
[email protected]://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα