Τηλε-κοντρόλ (15/12/11)

18:02 15/12/2011 - Πηγή: TVNea
Πέμπτη σήμερα και θα σας παρουσιάσουμε το τελευταίο Τηλεκοντρόλ για το 2011. Στο στόχαστρο μας σήμερα η Τζένη Μπαλατσινου, το Master Chef junior και την Μπεκατώρου,τα νούμερα του Πρωινό ΑΝΤ1 παρέα και οι φήμες που κυκλοφορούν, ενώ σχολιάζουμε το κομμένο Κάψε το Σενάριο ,την σφαλιάρα τις Δευτέρας στην Τρέμη, αλλά και την πρωτοβουλία του Ράδιο Αρβύλα για το Χαμόγελο του Παιδιού.
Η επίσημη ανακοίνωση για το νέο της συμβόλαιο
της Ελεονώρας Μελέτη

@ Σπόντα μεγατόνων πέταξε η Τζένη Μπαλατσινου στο τελευταίο Dancing On Ice …. Μετά το τέλος του χορευτικού του Χειμωνέτου η κυρία Μπαλατσινου βλέποντας το κοινό να φωνάζει και να χειροκροτεί δυνατά τον Γιώργο Χειμωνέτο ,πέταξε την καρφαρα λέγοντα πως: τέτοιο χειροκρότημα δεν είχε ούτε η Έλενα, η πλακά είναι πως το πλάνο έπεσε με την μια στην Παπαρίζου βλέποντας την να χαμογέλα εμφανώς αμήχανα… Αχ βρε Τζένη μου που να ήξερες ότι το κοινό θα το έχει στην σέντρα (τουλάχιστον για εκείνο το Live).

@ Master Chef junior: Από πού να αρχίσω και που να τελειώσω. Θα αρχίσω λέγοντας ότι μου αρέσει σαν εκπομπή(αν και δεν μου αρέσει αν εκμεταλλεύονται παιδιά για νούμερα..) και δεν μου αρέσει καθόλου όμως η Μπεκατώρου. Όχι ότι προλαβαίνει να βγάλει άχνα.. αλλά την παράσταση πάλι κλέβει η κριτική επιτροπή και τα παιδιά. Τσάμπα παρουσιάστρια πληρώνουν εκεί στο Mega…. Κι ας θέλουν μερικές πρώην παρουσιάστριες να...
Διαβάστε περισσότερα+Σχόλια μέσω Facebook>>http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα