Τηλε-καρφώματα #9 (9/11/11)

18:07 9/11/2011 - Πηγή: TVNea
"Όταν κάτι ξεκινά ωραία δεν είναι σίγουρο πως θα συνεχίσει έτσι."

      Ένα ρητό το οποίο εκτός απ'τη ζωή έχει ισχύ και στη τηλεόραση.Διότι κάτι μπορεί να ξεκινά ελπιδοφόρα, μα αν δεν το κυνηγήσεις και δεν παλέψεις για αυτό τα αποτελέσματα θα είναι άσχημα. Παντού συμβαίνουν αυτά. Όπως καταλάβατε περνάω μια (αμπελο) φιλοσοφική φάση αλλά δεν έιμαστε για τέτοια εδώ. Έχουμε θέματα πολλά και ενδιαφέροντα. Δεν σας αφήνω στο πάγο καθώς ξεκινάμε.
Επιτέλους έκανε πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο show του ANT1,
με παρουσιάστρια την "τσιταρισμένη" Τζένη Μπαλατσίνου. Οικογενειακή υπόθεση λοιπόν, αφού το κανάλι δίνει ψωμάκι και στην κολόνα του σπιτιού, τον Πέτρο Κωστόπουλο. Από που να αρχίσω όμως για την αγαπημένη Έλενα Παπαρίζου ; Θες να μας δείξεις πως δεν είσαι απλά μια ανερχόμενη σταρ άλλα έχεις χτίσει το όνομα σου, φτάνει όμως η στιγμή να πλαισιώνεις μια κριτική επιτροπή και να μην είσαι εσύ η παρουσιάστρια της εκπομπής (δες Ρουβάς). Εντάξει μπορώ να δεχτώ πως είναι ρίσκο, αλλά χωρίς ρίσκο δεν κερδίζεται τίποτα. Πρέπει να της βάλει χέρι ο ηχολήπτης, αφού ακόμα έχω στα αυτιά μου το εκνευριστικό της γέλιο!! Φυσικά και δεν θα σχολιάσω τον κ. Κωστάλα, γιατί είναι αυθεντία στο είδος του. Το show απέδειξε πως όντως είναι παγωμένο, καθώς το βρήκα γλυκανάλατο, χωρίς star και λίγο αργό. Ίσως φταίει η καθυστέρηση της έναρξης, αφού από τη νύστα στο τέλος μπέρδεψα το Βασίλειο Κωστέτσο με τη Χριστίνα Παππά. Όταν δεν έχει κάτι απέναντι να δεις μια χαρά είναι πάντως.
Την Τετάρτη όμως έκανε πρεμιέρα και το FAB 5. Χμμμ, ανάμεικτα τα συναισθήματα για αυτό το τηλεοπτικό προιόν, αφού αλλιώς το περίμενα και αλλιώς το βρήκα. Έχοντας δει κάτι αντίστοιχο στο εξωτερικό η μεταφορά στα ελληνικά δεδομένα δεν ήταν τόσο καλή. Πάω με τα χίλια αυτούς που το παρουσιάσουν αλλά
ξεχωριστά τον καθένα και μόνο του. Όλοι μαζί δεν κολλάνε, αφού δεν ξέρεις από που σου έρχονται τα "επιτειδευμένα" καλιαρντά τους. Διαπίστωσα μία υπερβολή και ένα άγχος για να βγει αστείο κάτι που πλέον είναι συνηθισμένο και επαναλαμβανόμενο. Αν το έβλεπα το 2000 ίσως να μου έκανε εντύπωση αλλά τώρα απολύτως τίποτα. Μην ξεχνάτε...
πως και όλοι είναι str8 με γούστο και άποψη στη μόδα.
Τι τραβάει πια η Σταματίνα Τσιμτσιλή εκεί στο ALTER? Εκεί που έχει πειστεί πως η εκπομπή της τελείωσε και το δάκρυ πάει κορόμηλο, ξαφνικά την επόμενη μέρα βγαίνει πάλι στον αέρα. Δεν ξέρει τι να νιώσει πια και τι να περιμένει, αφού τα πράγματα στο στο κανάλι είναι δύσκολα. Ευχόμαστε να πάνε καλά όλα όμως.
Περιμένετε να μιλήσω για το Πλάκα Κάνεις ε? Άδικα περιμένετε γιατί δεν έχω να πω κάτι, αφού δεν γελάω πλέον. Όλες οι πλάκες είναι ίδιες και πραγματικά αν ήμουν παίχτης θα καταλάβαινα, πως μου κάνουν φάρσα, αφού κάθε φορά κάνουν τα ίδια και τα ίδια.
Highlight της εβδομάδας ο ρεπόρτερ Τσίλι από το STAR, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο. Πόσο σουρεάλ πια? Μου φάνηκε τόσο αστείο, αλλά από τη στιγμή που η Χριστίνα Λαμπίρη εμφανίστηκε στο δελτίο όλοι έχουν δικαίωμα στην ενημέρωση.
      Κλε
Keywords
Τυχαία Θέματα