Τηλε-καρφώματα #20 (8/2/12)

18:03 8/2/2012 - Πηγή: TVNea
 
    Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Μία έκφραση τόσο διαδεδομένη αλλά τόσο αληθινή. Μην ακούτε λόγια αν δεν τα δείτε πρώτα να γίνονται πράξεις! Και επειδή ο καιρός είναι ιδιαίτερα επιθετικός αποφάσισα αυτή την εβδομάδα να είμαι "λίγο" σκληρός!! Άλλωστε τι Τηλε-Καρφώματα κάνουμε;
Πανικός ανάμεσα σε Περρή - Διαμαντή και φυσικά ο Θέμος Αναστασιάδης ή αλλιώς βαμπίρ παρουσίασε με έναν κωμικοτραγικό
τρόπο στην εκπομπή του το όλο σκηνικό! Φυσικά και εκμεταλλεύτηκε την υπερέκθεση του θέματος και μετέτρεψε το ΟΛΑ 12 σε ένα σύγχρονο "Ερωτοδικείο" που θα έκρινε τον Περρή για τις βαριές του κουβέντες. Αναρωτιέμαι αν το θέμα θα πρέπει να ήταν ο "οχετός" του κ. Περρή ή η απόλυση της Γιολάντας Διαμαντή. Αν ήμουν στη θέση της δεν θα έβγαινα να μιλήσω σε μια εκπομπή τόσο χαλαρά για αυτό το θέμα. Επιλογή της και σεβαστή όμως. Άλλωστε τα λάθη πληρώνονται!
Αγαπητέ κύριε Λιάγκα σας συνιστώ να συνέλθετε λίγο γιατί καλός ο αυθορμητισμός αλλά κάποιες φόρες ας σκεφτόμαστε λιγάκι πριν μιλήσουμε! Σε άλλες περιπτώσεις ξέρετε να κρατάτε τον Α' χαρακτήρα σας και να κρίνετε εκεί με την κατινοπαρέα σας ότι συμβαίνει στη showbiz, όμως αυτό ούτε η Μενεγάκη το 2000 δεν θα έκανε. Είναι δυνατό να ρωτάτε ένα μικρό κοριτσάκι στον αέρα αν του αρέσει σαν άνδρας ο Άκης Πετρετζίκης; Δεν φθάνει που του ήπιατε το αίμα εκεί στο Junior Master Chef και μια χαρά νούμερα κάνατε αλλά όχι να πουλήσετε και την προσωπική ζωή ενός 13χρονου. Δεν νομίζω να σας άρεσε εάν η δικιά σας κόρη ήταν στην αμήχανη θέση της μικρής Λίλιαν.
Θα κλείσει κανείς το στόμα του Νάσου Γουμενίδη; Διαβάστε περισσότερα>>http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα