ΤΗΕ BAND PROJECT: Μπες στον ΑΝΤ1 WebTV Plus και χάρισε στη μπάντα σου τη δόξα που της αξίζει!

08:33 19/9/2012 - Πηγή: TVNea
«The Band Project 2»Έρχεται για να παίξει δυνατά στο ΑΝΤ1 WebTV Plus!
Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν στις 17 Σεπτεμβρίου!

Έχεις το δικό σου music band; Η μουσική σου είναι άπαιχτη και θέλεις να την ακούσουν όλοι; Τότε, λάβε μέρος στο «The Band Project 2» του ΑΝΤ1 WebTV Plus
και χάρισε στη μπάντα σου τη δόξα που της αξίζει! Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν στις 17 Σεπτεμβρίου.

Το «The Band Project 2» είναι ένα rockumentary, μια σειρά δηλαδή που περιγράφει τη δράση και το έργο -μιας άγνωστης μέχρι στιγμής στο ευρύ κοινό- μουσικής μπάντας. Παρακολουθεί την προσπάθεια των νέων καλλιτεχνών να διαδώσουν τη μουσική τους και να κερδίσουν την αναγνώριση, αλλά… και πολλούς fans! Μέσα από το rockumentary θα γνωρίσουμε τις προσωπικότητες των νέων μουσικών, θα δούμε την «αθέατη πλευρά» τους, θα μπούμε στον ρυθμό τους και θα τους βοηθήσουμε να πετύχουν το όνειρό τους: να κερδίσουν την αγάπη του κοινού και να παίξουν σε μια μεγάλη συναυλία!

Η διαδικασία περιλαμβάνει 16 βήματα, 16 επεισόδια που θα προβάλλονται στο ΑΝΤ1 WebTV Plus και θα ξετυλίγουν τη διαδρομή του group μέχρι την πολυπόθητη συναυλία. Η κάμερα θα τους ακολουθεί συνέχεια και παντού, ώστε εμείς να γνωρίσουμε το περιβάλλον τους, τα στέκια που συχνάζουν, το στούντιο που κάνουν τις πρόβες τους, τους φίλους που τους στηρίζουν, όσα τους ενώνουν, τις φιλοδοξίες τους, αλλά και τις ευαισθησίες τους.

Η διαδικασία για να λάβει κάποιος μέρος είναι απλή! Το πρώτο βήμα είναι να ετοιμάσει ένα video με τη μπάντα του να παίζει μουσική, (το τραγούδι πρέπει να είναι του group ή να έχει κατοχυρώσει τα δικαιώματά του). Το video μπορεί να γυριστεί από το κινητό, με mini DV ή ακόμα μπορεί να είναι και μια υπερπαραγωγή!

Στη συνέχεια, από τις 17 Σεπτεμβρίου, θα μπορεί να το ανεβάσει στο mini site του ΑΝΤ1 WebTV Plus (http://www.antenna.gr/thebandproject) και να ξεκινήσει τη διαδικασία των “Likes”! Όσα περισσότερα, τόσο το καλύτερο, αφού η μπάντα που θα συλλέξει τα πιο πολλά και σε συνδυασμό με την επιλογή της ειδικής επιτροπής που θα υπάρχει, θα αναδειχτεί η νικήτρια!

Το «The Band Project 2» είναι μια συναρπαστική διαδρομή ακόμα και για τους fans της κάθε μπάντας. Θα μπορούν να παρακολουθούν το αγαπημένο τους συγκρότημα από το www.antenna.gr/thebanddproject/ και φυσικά να κάνουν like και comments. Ακόμα, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην εξέλιξή του και να το ακολουθούν ζωντανά στα 16 «βήματά» του όχι μόνο πίσω από τις κάμερες, αλλά και μπροστά! Όσο για το update, στο mini site του ΑΝΤ1 WebTV Plus, ό,τι παίζει… θα ανεβαίνει!

Η μουσική σου είναι cool; Κάνε τη μπάντα σου το πιο hot music trend! Λάβε μέρος στο «The Band Project 2» και ακολούθησε τα 16 βήματα για την επιτυχία. Πραγματοποίησε το όνειρό σου, δες τη δική σου συναυλία να γίνεται “talk of the town” happening και κάνε τη μουσική σου… μόδα!http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα