Τι θα δούμε σήμερα στην TV;

08:15 8/4/2014 - Πηγή: TVNea
Απεργία στα ΜΜΕ... Πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών;Χωρίς δελτία και ζωντανές εκπομπές οι τηλεοπτικοί σταθμοί σήμερα, λόγω της προγραμματισμένης εικοσιτετράωρης απεργίας στα ΜΜΕ.

Οι ενώσεις των εργαζομένων στα ΜΜΕ ζητούν:

- Να υπογραφούν
νέες Σ.Σ.Ε και να εξασφαλιστούν αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας
- Να σταματήσουν αμέσως οι απολύσεις, οι μειώσεις μισθών και οι καθυστερήσεις δεδουλευμένων
- Να καταργηθούν οι μνημονιακοί νόμοι που μείωσαν μισθούς και συντάξεις

και με ανακοίνωσή τους καλούν όλους τους εργαζομένους των ΜΜΕ στην απεργιακή συγκέντρωση σήμερα στις 12 το μεσημέρι μπροστά στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ.

Η 24ωρη απεργία που ξεκινά την Τρίτη 8/4 στις 06:00 και θα διαρκέσει μέχρι την Τέτάρτη 9/4 στις 06:00 θα φέρει ανακατατάξεις στο πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών μιας και τα ζωντανά προγράμματα όπως και τα δελτία ειδήσεων στα κανάλια MEGA, ANT1, STAR, ALPHA και ΣΚΑΪ δε θα βγουν στον αέρα. Στη θέση τους θα δούμε αποσπάσματα με τις καλύτερες στιγμές των τελευταίων εκπομπών, ή ακόμα και ταινίες ή σειρές.

Ενδεικτικά...«Επτά θανάσιμες πεθερές» έρχονται στη θέση του Πρωινό mou και τη θέση της Ελένης παίρνει η Τροχονόμος Βαρβάρα (ελληνική ταινία).

Προς το βράδυ όμως η τηλεόραση θα «ζωντανέψει» και πάλι με τις μαγνητοσκοπημένες εκπομπές όπως Αλ Τσαντίρι Νιουζ, αλλά και τη μυθοπλασία που «χτυπάει» με καινούρια επεισόδια.

Σημείωση Tvnea: το Τσαντίρι θα βγει κανονικά. Διαβάστε περισσότερα στο επόμενο άρθρο.

zappit
Keywords
Τυχαία Θέματα