ΤΙ παρουσιάζει αυτή τη βδομάδα η Μαρί Κυριακού;

12:47 24/1/2016 - Πηγή: TVNea
Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Άγονη Γραμμή Γόνιμη», με το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα σε νησιά της άγονης γραμμής που απευθύνεται στους κατοίκους τους και ιδιαίτερα στα παιδιά, προάγοντας και προωθώντας τον πολιτισμό.

Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» είναι αφιερωμένη στο Μ.Α.Ζ.Ι. - «Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα». Πρόκειται για μία εταιρεία Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ανταποκρίνεται σε μία μεγάλη ανάγκη
της σημερινής κοινωνίας με βασική δραστηριότητα τη λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου, από το οποίο 1500 άτομα ,που δοκιμάζονται από την ανεργία, τη δυσπραγία και τα προβλήματα υγείας, καλύπτουν κάθε μήνα πρωτογενείς ανάγκες επιβίωσης τους.

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου η Μαρί Κυριακού μάς ενημερώνει για τους τρόπους με τους οποίους οι γονείς πρέπει να μεγαλώνουν τα παιδιά τους, να τα ενθαρρύνουν, να τονώνουν την αυτοπεποίθησή τους και να δείχνουν εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους, έτσι ώστε εκείνα να γίνονται ανεξάρτητα, αυτόνομα άτομα, με βούληση και αυτοπεποίθηση.

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, η Μαρί Κυριακού μάς ενημερώνει για τον Πανελλήνιο Σύλλογο, πρόληψης, ενημέρωσης και συμπαράστασης ατόμων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο down, «Φροντίδα». Ο Σύλλογος δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Αττικής, κ' απευθύνεται σε όλη την Ελλάδα στηρίζοντας με είδη καθημερινής ανάγκης τις οικογένειες των ατόμων με αναπηρία.

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ μας παρουσιάζει την έκθεση της UNICEF αναφορικά με την κλιματική αλλαγή, σύμφωνα με την οποία τα παιδιά είναι αυτά που θα σηκώσουν το βάρος της κλιματικής αλλαγής.

''Με αγάπη'',καθημερινά στη 12.50, μέσα από τον ΑΝΤ1!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα