Τι λέει η Λυδία για τα νέα της σχέδια?

17:46 13/9/2011 - Πηγή: TVNea
Είναι μόνο 29 ετών, είναι από τα καλύτερα παιδιά στον χώρο, αρχισυντάκτρια, ραδιοφωνική παραγωγός, αλλά κυρίως λάτρις της ζωής και του έξυπνου χιούμορ, από το οποίο δεν «ξεφεύγει» ούτε ο ίδιος της ο εαυτός.

Η Λυδία Παπαϊωάννου σε συνέντευξή της σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό μιλά για τη νέα της εκπομπή και τα lesbian bar.

Στη νέα εκπομπή που θα κάνεις στο ΜΤV, θα εκτελείς αποστολές του κοινού, έπειτα από ψηφοφορία
που θα γίνεται στο Ιnternet. Δεν σε τρομάζει όλο αυτό; «Τις αποστολές θα τις μαθαίνω την ώρα του γυρίσματος και, ναι, τρομάζω, γιατί δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσω. Δεν είμαι καν σίγουρη ότι έκανα καλά που δέχθηκα – αν και εγώ το πρότεινα...».
Θα συνεχίσεις να είσαι στην επιτροπή του «Just The 2 Of Us» και τη νέα σεζόν;
«Όχι, δεν θα είμαι. Δεν έκανα κάποια συζήτηση με το κανάλι, οπότε δεν θα συνεχίσουμε. Δεν μπορώ να σου πω ότι θα μου λείψει και αυτό γιατί δεν το συνήθισα. Δεν ήταν στην καθημερινότητά μου, ούτε είχα στοιχηματίσει σε αυτό. Ωστόσο, μου άρεσε πάρα πολύ».

Πιστεύεις ότι έχει παρεξηγηθεί από κάποιους το χιούμορ σου; «Σίγουρα δεν αρέσει σε όλους το χιούμορ μου. Κοίταξε, το χιούμορ είναι σαν τη μουσική και σαν τη μουστάρδα, σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι».
Έτυχε ποτέ να σε φλερτάρουν γυναίκες; «Εννοείς λεσβίες; Μπα, δεν με φλερτάρουν! Πηγαίνω συχνά σε gay μαγαζιά και σε lesbian bar, αλλά δεν αποτελώ στόχο τους κι έτσι δεν μου την πέφτουν».
Γιατί πας σε lesbian bar; «Γιατί έχω πολλούς ανθρώπους στο περιβάλλον μου που τους αρέσει να βγαίνουν σε αυτά τα μαγαζιά, οπότε για μένα είναι σαν να πηγαίνω σε ένα μπαρ με τους φίλους μου. Άλλωστε, συνήθως παίζουν τέλεια μουσική! Έχω περάσει πολύ ωραία σ’ αυτά τα μαγαζιά».
Keywords
Τυχαία Θέματα