Τι ετοιμάζει αυτή τη βδομάδα το CHEF ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ;

12:46 13/12/2015 - Πηγή: TVNea
Η Ελένη Ψυχούλη με νέες ιδέες και πολλές χρήσιμες συνταγές για κάθε μέρα, συνεχίζει την έρευνα εντός και εκτός στούντιο για να παρουσιάσει μάγειρες, ζαχαροπλάστες, εξειδικευμένους επαγγελματίες και λάτρεις του καλού φαγητού, από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16.45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στο ''Chef στον αέρα'' δείτε συνταγές εύκολες και γρήγορες από την Ελένη και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου. Γκρατέν φούρνου με ζυμαρικά και αρακά, το καλαμάρι φρικασέ με μανιτάρια, και μπούτι κοτόπουλου
στη λαδόκολλα με λαχανικά και κεφαλοτύρι.

Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου η Ελένη μαγειρεύει μαζί με τον nomad Chef Ανδρέα Λαγό. Δείτε τη συνταγή για την πίτα με πέννες και κιμά από λουκάνικο, γεμιστά ψωμάκια με μοτσαρέλα και πέστο μαϊντανού αλλά και τους λουκουμάδες μήλου με πλούσια σάλτσα πραλίνας.

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου η Ελένη μαγειρεύει συνταγές για κάλεσμα με τον Αλέξανδο Παπανδρέου. Δοκιμάστε το εύκολο αλμυρό κέικ με σπαράγγια, λιαστή ντομάτα και ελιές, ένα ιδιαίτερο κοτόπουλο μαγειρεμένο με τσάι περγαμόντο και το οσομπούκο με λαχανικά και πατατούλες.

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου η Ελένη γλυκοθεραπεύεται παρέα με την Αντωνία Καττή και τον Ανδρέα Λαγό. Δείτε τη συνταγή για το μωσαϊκό με αποξηραμένα φρούτα και γεμιστά μπισκότα, την φουντουκόπιτα με σιρόπι ελληνικού καφέ και ένα εύκολο ορεκτικό με γεμιστά μανιτάρια τυλιγμένα σε προσούτο, που σερβίρεται με πέστο ρόκας.

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου ο τραγουδιστής Γιώργης Χριστοδούλου μαγειρεύει και μαθαίνει κοντά στον Chef Χρόνη Δαμαλά. Δείτε πώς θα φτειάξετε ψωμάκια στον ατμό γεμιστά με κιμά, πατάτες βραστοτηγανιτές με κάρυ και λουκάνικα βιέννα και το πεντανόστιμο cheesecake μπράουνι με πορτοκάλι και λεμόνι.

Η Ελένη Ψυχούλη και οι chef ,είναι...στον αέρα ,κάθε μέρα στις 16.45,μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα