Τι ειδαμε χθες στο DWTS 15/5/2011

17:10 16/5/2011 - Πηγή: TVNea

Δεν θα μπορούσε να ήταν αλλιώς. Και αυτή την Κυριακή, το DANCING WITH THE STARS κράτησε την καλύτερη τηλεοπτική παρέα και βρέθηκε όπως κάθε εβδομάδα στην πρώτη θέση της τηλεθέασης. Περισσότεροι από 1,7 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν λεπτό προς λεπτό και αυτή την Κυριακή το Dancing with the Stars. Με μερίδιο 39,6% στο δυναμικό κοινό
15-44 σε όλη την διάρκεια της προβολής του, είχε περισσότερους τηλεθεατές από τα επόμενα δύο κανάλια μαζί στην ζώνη του.

Οι γυναίκες φυσικά και δεν έχασαν στιγμή από τις μαγευτικές χορογραφίες των αγαπημένων τους αστεριών, καταγράφοντας ποσοστά 51,7% στο κοινό 15-24, και 48,6% στις γυναίκες 25-44, ενώ και στους νεαρούς άνδρες 15-24 το ποσοστό ήταν 38,8%. Στο κρίσιμο σημείο της αποχώρησης μάλιστα, το μερίδιο τηλεθέασης σε επίπεδο πενταλέπτου έφτασε σε ποσοστό 75,7% στις νεαρές γυναίκες 15-24, και στο υψηλότερο του λεπτό, το ποσοστό ήταν 78,5%....
Ήταν μια ακόμη Κυριακή γεμάτη ΑΝΤ1, αφού και όλη την υπόλοιπη ημέρα, ο σταθμός ήταν πρώτος ανάμεσα σε όλα τα κανάλια με συνολικό μερίδιο ημέρας 22% στις ηλικίες 15-44.

Το Dancing with the stars αυτή την Κυριακή ήταν γεμάτο από τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου.

Πρώτοι εμφανίστηκαν ο Γιώργος Γερολυμάτος κι η Φωτεινή που έλειψαν την προηγούμενη εβδομάδα, χορεύοντας το Μένουμε Πάντα Παιδιά από το μοναδικό Ραντεβού στον Αέρα. Η βαθμολογία που συγκέντρωσαν ήταν 25 βαθμοί, και βρέθηκαν στην τελευταία θέση, για να αποχωρήσουν τελικά στο τέλος της βραδιάς.

Στην συνέχεια, ο Κώστας Μαρτάκης και η Μαρία μάγεψαν με την χορογραφία τους στο Τόσα Καλοκαίρια απ’ την ταινία Γοργόνες και Μάγκες, σαν άλλοι Λάκης Κομνηνός και Μαίρη Χρονοπούλου, συγκεντρώνοντας 36 βαθμούς για ακόμη μια εβδομάδα.

Η Ναταλία Δραγούμη με τον Γιούρι είχαν μια πολύ δύσκολη χορογραφία στο Φιλί της Ζωής απ’ την ομώνυμη ταινία, και πήραν κι αυτοί 36 βαθμούς απ’ την κριτική επιτροπή.

Ακολούθησαν η Νάντια Μπουλέ κι ο Θάνος, με το Τράβα Μπρος από την Αλίκη στο Ναυτικό. Η σέξι εμφάνιση της Νάντιας σαν άλλη Αλίκη Βουγιουκλάκη δίπλα στον Θάνο – Δημήτρη Παπαμιχαήλ πήρε και αυτή 36 βαθμούς από τους κριτές, στέλνοντας τους και αυτούς στην πρώτη θέση.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Κλώντια-Άννα είχαν –φυσικά- να χορέψουν το Άστα τα μαλλάκια σου, απ’την ταινία «Εκείνες που δεν πρέπει ν’ αγαπούν» του Αλέκου Σακελλάριου. Άναψαν και πάλι φωτιές στην επιτροπή με την εμφάνιση τους, που διαφώνησε για την βαθμολογία, με τον Γιάννη Λάτσιο να μην μένει ευχαριστημένος, σε αντίθεση με την Έρρικα Πρεζεράκου και τον Αλέξη Κωστάλα που ήταν πιο επιεικείς. Η τελική βαθμολογία ήταν 30 βαθμοί.

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Ηλίας είχαν κι αυτή ένα τραγούδι της Αλίκης Βουγιουκλάκη, το Ρίκο Ρίκο Ρίκοκο απ’ την Μουσίτσα, και πήραν 33 βαθμούς.

Η Ελεονώρα Μελέτη με τον Ηλία πάλι, χόρεψαν το Crazy Girl απ’ τις Θαλασσιές τις Χάντρες, αλλά έχοντας πάρει την βοήθεια του Κώστα Βουτσά στις πρόβες, είχαν μάλλον ένα μικρό «προβάδισμα» για να πάρουν τελι
Keywords
Τυχαία Θέματα