Τι έγραψε ο αδελφός της Μενεγάκη στο facebook και ξέσπασε «πόλεμος» για τα χρήματα της παρουσιάστριας;

17:14 15/9/2012 - Πηγή: TVNea

Ο Θοδωρής Μισόκαλος είναι λάτρης της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Συχνά, πυκνά γράφει διάφορα status, τα οποία είναι όσα σκέφτεται εκείνη την στιγμή και τις περισσότερες φορές δεν έχουν παραλήπτη.
Αυτό συνέβη και πριν λίγες μέρες, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει «πόλεμος» στο διαδίκτυο για τα χρήματα που παίρνει η αδελφή του Ελένη Μενεγάκη. Πριν λίγες μέρες ο Θοδωρής έγραψε: «Όταν κάποιος με στεναχωρεί, πίνω καθαρκτικό…
όχι ότι θ’ αλλάξει κάτι, αλλά… χ@@@@κα». Τα σχόλια πολλά και μάλιστα μια από τις διαδικτυακές του «φίλες» δεν δίστασε να του γράψει ότι λαϊκίζει και στην συνέχεια αναφέρθηκε στα χρήματα που ξοδεύει η παρουσιάστρια για τις σπουδές του στο εξωτερικό. Στην συνέχεια τα μηνύματα συμπαράστασης τόσο στον ίδιο όσο και στην ωραία Ελένη «έπεφταν» βροχή.Μερικά μηνύματα από τον τοίχο του, στο Facebook:«Έπρεπε να βγάλεις όλη τη χολή που έχεις μέσα σου;» «Tο χρήμα της Ελένης, δεν νομίζω να σε αφορά τι το κάνει η Ελένη, εκτός κι αν είσαι εφοριακός». «Δουλέψτε και εσείς να κάνετε τα λεφτά της». Μπορεί ο ίδιος εκείνη την στιγμή να μην απάντησε στα διάφορα σχόλια και να το έκαναν οι φίλοι του, ωστόσο λίγες μέρες έδωσε την απάντηση του γράφοντας στο προφίλ του: «Είναι πολλοί που δεν εκτιμούν το χιούμορ μου. Αλλά εντάξει είναι δίκαιο γιατί κι εγώ δεν εκτιμώ την άποψη τους».

http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα