Τι έχουν απογίνει αυτές οι τραγουδίστριες; (part2)

17:16 4/6/2013 - Πηγή: TVNea
Τα ονόματα: Χριστίνα Φαρμάκη, Χριστίνα Μαραγκόζη, Δάφνη, Κωνσταντίνα, Αθηνά Χαϊκάλη, Κατερίνα Τοπάζη σας θυμίζουν τίποτα; Ασφαλώς και θα πρέπει να σας θυμίζουν, καθώς πρόκειται για τραγουδίστριες που βρίσκονταν στην πρώτη (εντάξει, μπορεί και δεύτερη) γραμμή της δημοσιότητας τη δεκαετία του '90, όμως σήμερα έχουν εξαφανιστεί. Τι απέγιναν άραγε αυτές οι... ψυχές; Το TVNea αποκαλύπτει! (part2)

Τη Χριστίνα Φαρμάκη τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της
στα Καλλιστεία του 1990, όπου κέρδισε τον τίτλο της Γ' Μις Ελλάς. Έπειτα, ασχολήθηκε με το τραγούδι τη δεκαετία που ακολούθησε, κυκλοφορώντας κάποιες επιτυχίες και κάνοντας αρκετά εξώφυλλα σε περιοδικά. Από το 2000 άρχισε να αποσύρεται από τη μουσική και να ασχολείται με τον χώρο του επίπλου, ώσπου γνώρισε τον σύζυγό της, Νίκο Μανιαδάκη, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά. Σήμερα ζει μόνιμα στην Αθήνα.

Η Χριστίνα Μαραγκόζη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τις λαϊκές επιτυχίες τη δεκαετία του '90 και παρέμεινε στο προσκήνιο μέχρι τα μέσα της επόμενης δεκαετίας. Ο γάμος και έπειτα ο επεισοδιακός της χωρισμός με τον Αντώνη Βαρδή επηρέασαν την καλλιτεχνική της πορεία. Στη συνέχεια, παντρεύτηκε τον Θανάση Αϊβαλιώτη (πρώην ποδοσφαιριστή), με τον οποίο απέκτησαν μία κόρη και διαμένουν στην Αθήνα.

Τη Δάφνη ενδεχομένως ελάχιστοι νέοι θυμάστε, όμως οι λίγο μεγαλύτεροι ίσως έχετε ακόμη το όνομά της στο πίσω μέρος της μνήμης σας. Πρόκειται για μία τραγουδίστρια που εμφανίστηκε και εξαφανίστηκε αστραπιαία τη δεκαετία του '90 (και τι δεν συνέβη πια εκείνη τη δεκαετία!), διανύοντας μία ολιγόχρονη καριέρα από το 1992 έως το 2000. Τότε ήταν που κυκλοφόρησε το τελευταίο της single. Σήμερα, πληροφορίες αναφέρουν πως τραγουδά σε νυχτερινά κέντρα ομογενών στην Αμερική.

Καλλιτεχνική πορεία δέκα ετών διέγραψε η Αθηνά Χαϊκάλη, από το 1989, όταν συμμετείχε στον δίσκο "10 Δεκάρια no2" μαζί με την Καίτη Γαρμπή και τον Χρήστο Δάντη, έως το 1999, οπότε και κυκλοφόρησε ο τελευταίος της δίσκος. Έπειτα από αρκετά χρόνια (περίπου 8) εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε πως έχει μετακομίσει στη Ζάκυνθο με τα παιδιά της. Είχε χάσει ένα μωρό λίγων μηνών και είχε αποσυρθεί εντελώς από τον χώρο της μουσικής.

Η Κωνσταντίνα σημείωσε αξιόλογη καριέρα από τα μέσα της δεκαετίας του '80 έως και τα μέσα της δεκαετίας του '00. Κυκλοφόρησε περισσότερους από 12 προσωπικούς δίσκους και συνεργάστηκε με σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως η Μαρινέλλα, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιάννης Πάριος και ο Μάριος Τόκας. Σήμερα συνεχίζει να τραγουδά, όμως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας ιδιαίτερα πράγματα που τη γεμίζουν.

Η Κατερίνα Τοπάζη μπήκε στη δισκογραφία το 1995 και βγήκε από αυτήν επτά χρόνια αργότερα. Πρώτος της δίσκος το "Μάτια μου ερωτικά". Μολονότι της ανήκουν αρκετές λαϊκές επιτυχίες εκείνης της περιόδου, εξαφανίστηκε καλλιτεχνικά, ιδίως μετά τον χωρισμό της από τον Χρήστο Δάντη. Έπειτα συνέχισε να κάνει κάποιες εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα, αλλά χωρίς επιτυχία. Σήμερα ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αμερική, μαζί με τον γιο της από τον Χρήστο Δάντη, Χριστόφορο και τον νυν σύζυγό της και Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία, Τόνυ.
Keywords
Αναζητήσεις
ελληνιδα τραγουδιστρια δεκαετιας 80, τραγουδιστριες του 90 εληνιδες
Τυχαία Θέματα