Θρίλερ ξανά με την "Κλινική Περίπτωση"!

13:34 21/9/2012 - Πηγή: TVNea
"Ηθοποιοί ενωμένοι, ποτέ νικημένοι!" Αυτό είναι το σύνθημα που ταιριάζει απόλυτα στις ελληνικές σειρές που πρόκειται να δούμε ξανά από τον Ιανουάριο στο Mega! Σε - επί του πιεστηρίου! - δήλωσή του, ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης "Κλινικής Περίπτωσης", Γιάννης Μπέζος, αποκάλυψε πως έχει λάβει ελάχιστα χρήματα από τα δεδουλευμένα του!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού TV Zapping, οι ηθοποιοί της σειράς αρνούνται πεισματικά να μπουν σε γύρισμα για τον β' κύκλο της "Κλινικής Περίπτωσης", εάν πρώτα δεν καταβληθούν τα χρήματα που
τους χρωστά η παραγωγή για την περσινή τους δουλειά! Ο Γιάννης Μπέζος δηλώνει: "Δεν μπορεί κανείς να προχωρήσει, αν δεν πάρει τα χρήματά του. Είναι σαφές αυτό και ευνόητο... Οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς μας δεν έχουν πληρωθεί και μόνο εγώ και νομίζω η Άννα - Μαρία (Παπαχαραλάμπους) έχουμε πάρει έναντι των οφειλομένων."

Ενώ όταν του ζητούν να προσδιορίσει το ακριβές μέγεθος της αμοιβής που έχει πάρει, απαντά: "Δεν θέλω να μιλήσω με αριθμούς και ποσοστά, που δεν αφορούν πιστεύω τον κόσμο... Μπορώ μονάχα να πω ότι έχω πάρει ελάχιστα χρήματα απ' αυτά που μου χρωστάνε για τα 18 επεισόδια του α' κύκλου... Ελάχιστα!"

Ωστόσο, ο κορυφαίος ηθοποιός ευελπιστεί ότι τα όποια οικονομικά "κολλήματα" του σταθμού θα ξεπεραστούν και μαζί ηθοποιοί και συνεργείο θα μπουν σύντομα ξανά σε γύρισμα. "Νομίζω πως θα λυθούν τα προβλήματα και θα συνεχίσουμε τη σειρά που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο... Αν όλα πάνε καλά, λοιπόν, μέσα στον Οκτώβριο θα μπούμε για τα νέα γυρίσματά μας..."http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα