Θωμαή Απέργη: Η απάντηση της στις φήμες περί νευρικής ανορεξίας!

10:46 20/2/2015 - Πηγή: TVNea
Η Θωμαή Απέργη είναι αναμφίβολα μια από τις τραγουδίστριες με τα πιο ωραία και γυμνασμένα
σώματα στην ελληνική showbiz.

Τον τελευταίο καιρό πολλά δημοσιεύματα την ήθελαν να πάσχει από νευρική ανορεξία. Αφορμή στάθηκαν κάποιες φωτογραφίες που η ίδια ανέβασε στο Instagram αλλά και κάποιες δημόσιες εμφανίσεις της.

Στο παρελθόν η ίδια η καλλιτέχνης είχε αρκετά παραπανίσια κιλά και όπως είχε αναφέρει αυτό ήταν λόγος για να δεχτεί
ένα είδος bullying. Η Θωμαή Απέργη όμως με σωστή διατροφή και πολλές ώρες γυμναστικής κατάφερε να τα χάσει και να φτιάξει κορμί…λαμπάδα! «Χρειάστηκε προσπάθεια, αλλά έγινε σταδιακά και όχι απότομα. Τα 20+ κιλά, άρχισαν να πέφτουν σταδιακά. Σε αυτό που είμαι τώρα, είμαι λίγο καιρό και δεν έχω σταθεροποιηθεί. Γύρω στα 4 – 5 χρόνια χρειάστηκε για να χάσω τα κιλά», έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της.

Μέχρι στιγμής η τραγουδίστρια δεν είχε δώσει απάντηση όσον αφορά στο πρόβλημα υγείας που της “χρεώνουν”. Σήμερα το πρωί όμως με μια φωτογραφία που ανέβασε, επίσης, στο Instagram φαίνεται πως θέλει να δώσει τέλος στην παραφιλολογία.

«Καλημέεεερα!!!!! Η μέρα μας να είναι γλυκιά όσο αυτό το croissant με πραλίναααα yam yam yam yam!», έγραψε η Θωμαή Απέργη ποζάροντας με ένα λαχταριστό κρουασάν.

Η Θωμαή Απέργη αυτό το διάστημα ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εμφάνιση της στον ελληνικό τελικό της Eurovision όπου είναι υποψήφια για να εκπροσωπήσει την χώρα μας.

peoplegreece.comhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα