Θοδωρής Αθερίδης: Τι αποκάλυψε για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και το ρόλο του στο «Σ’αγαπώ Μ’αγαπάς»;

11:30 2/12/2015 - Πηγή: TVNea
Ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, «Πρώτη φορά ΟΛΑ» και μίλησε κυρίως για την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τη φετινή του δουλειά.
Από τη συζήτηση δεν ήταν δυνατό να λείψει η ιδιωτική τηλεόραση, στην οποία έχει συμμετάσχει ενεργά για μεγάλο διάστημα. Μάλιστα, όπως ανέφεραν, ο Θοδωρής Αθερίδης
κατέβηκε οριστικά στην Αθήνα το 1994 και περιέγραψε τι συνέβαινε νωρίτερα, που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη: «Βλέπαμε την Αναστασία, τους Απαράδεκτους. Μόνοι οι Απαράδεκτοι μας άρεσαν πολύ».
Σχετικά λοιπόν με αυτό το κλίμα της παρέας που είχε δει στη συγκεκριμένη σειρά, την οποία υπέγραφε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο αγαπημένος ηθοποιός και δημιουργός φρόντισε να επισημάνει: «Όταν ήταν να κάνω το “Σ’αγαπώ Μ’αγαπας”, ήξερα ότι ταιριάζω παρα πάρα πολύ. Την είχα ψυχογραφήσει, την είχα μελετήσει. Η Δήμητρα με ειχε δει στους Άγαμους και υποπτευόταν ότι απλά ταιριάζουμε, εγώ ήμουν σίγουρος. Όταν έκατσε το “Σ’αγαπώ Μ’αγαπας”, της λέω από την αρχή μή φοβάσαι εδώ μιλάμε για μεγάλη επιτυχία».
«Και το χρωστάω όλο στη Δήμητρα. Της Δήμητρας επιλογή ήμουν, δεν ήμουν του καναλιού», φρόντισε να επισημάνει στο Θέμο Αναστασιάδη.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα