Θέλουν να βγάλουν το «Κάτσε καλά»!

13:33 2/12/2014 - Πηγή: TVNea
Ήταν από τις πρώτες ψυχαγωγικές εκπομπές με life style θεματολογία.
Το «Κάτσε καλά» ξεκίνησε να προβάλλεται στον ΑΝΤ1 το 1996 με την Άννα Δρούζα, ενώ στις οκτώ σεζόν που ήταν στον αέρα στην παρουσίασή του βρέθηκαν και ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τη Μαρία Μπακοδήμου, που έκαναν μάλιστα και την
«παρθενική» τους εμφάνιση ως τηλεοπτικό ζευγάρι, στη συνέχεια η Σόνια Σαουλίδου και τελευταίοι παρουσιαστές της ήταν η Νίκη Κάρτσωνα με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν κι άλλες, παρόμοιας θεματολογίας εκπομπές, όπως το «Life And Style» στο Alter. Όπως φαίνεται, όμως, κι αν βεβαίως το κοστολόγιο το επιτρέψει, μία καινούργια εκπομπή στιλ «Κάτσε καλά» θα βγει στον αέρα από την καινούργια χρονιά και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα του Σκάι. Τα στελέχη στο σταθμό του Φαλήρου έχουν μιλήσει με εταιρεία παραγωγής που έχει καταθέσει την πρόταση για την εκπομπή και μάλιστα με παρουσιάστρια την Ευαγγελία Αραβανή.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στον Δεκέμβριο και αν το κόστος της εκπομπής δεν είναι απαγορευτικό για τον Σκάι, τότε η εκπομπή στιλ «Κάτσε καλά» με την Ευαγγελία Αραβανή θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο, με σκοπό να μεταδίδεται μία φορά τη βδομάδα.

newsit- Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα