Τhe Voice:Alpha ή Ant1 θα προβάλλουν το διάσημο show?

18:17 8/5/2013 - Πηγή: TVNea
Πριν από λίγο καιρό στέλεχος του ΑΝΤ1 πραγματοποίησε επαφές με στελέχη της ξένης εταιρείας παραγωγής που έχει τα δικαιώματα του «Voice». To… δυσάρεστο είναι ότι οι ξένες εταιρείες παραγωγής, μόλις ακούσουν «Ελλάδα», γνωρίζοντας τις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, είναι ιδιαίτερα απαιτητικές στους όρους συνεργασίας.

Βέβαια, αξίζει να αναφέρω ότι ο ΑΝΤ1 έχει… καθαρό πρόσωπο στις συναλλαγές και συμφωνίες με τις ξένες εταιρείες παραγωγής,
καλύπτοντας τις υποχρεώσεις του κι αυτό του δίνει προβάδισμα έναντι άλλων εγχώριων «μνηστήρων» για το συγκεκριμένο project, αφού άλλωστε στο Μαρούσι έχουν φέρει τα περισσότερα talent shows. Αν και είναι πολύ νωρίς για να κλειστεί οριστικά κάποια συμφωνία, τα στελέχη του ΑΝΤ1 θέλουν να βγάλουν το «Voice» την επόμενη σεζόν και μάλιστα, στα έως τώρα σχέδιά τους είναι το talent show να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Όλα όμως, θα εξαρτηθούν από το πόσα χρήματα θα έχουν να διαθέσουν για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν και τι θα μπορέσουν να βγάλουν στον αέρα.

Στο σημείο δε αυτό αξίζει να αναφέρω ότι τη «Φωνή» την είχαν βάλει στο μάτι και στο κανάλι της Κάντζας, αλλά φαίνεται ότι εγκατέλειψαν το σχέδιο αδυνατώντας να πληρώσουν τα χρήματα που ζητούσε η ξένη εταιρεία παραγωγής για να τους δοθούν τα δικαιώματα. Άλλωστε στον ALPHA μετά τα όσα είχαν γίνει με το «Big Brother» που πλήρωσαν τα δικαιώματα, αλλά δεν μπόρεσαν να το βγάλουν στον αέρα είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί σε ό,τι αφορά τα ξένα projects. Πάντως, αν όλα πάνε καλά, τότε την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1 μπορεί και να δούμε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σύγχρονα talent shows.(Newsit)
Keywords
Τυχαία Θέματα