Θα συνεργαστούν και τηλεοπτικά στο "Daddy Cool"!

22:00 8/8/2016 - Πηγή: TVNea
Επτά χρόνια κρατά ο έρωτας του δημοφιλούς ηθοποιού Θανάση Τσαλταμπάση με τη συνάδελφό του Αγοραστή Αρβανίτη. Το ζευγάρι, παρόλο που δεν σκέφτεται τον γάμο, είναι τρελά ερωτευμένο και τη «χημεία» τους θα τη δούμε από τον Νοέμβριο και στη μικρή οθόνη.

Η Αγοραστή, που, όπως έχει δηλώσει, σπούδασε υποκριτική για χάρη του Θανάση και συνέχισε και τις σπουδές της στη σκηνοθεσία, είναι δίπλα του σε κάθε θεατρικό βήμα του, ενώ εκείνος τη θαυμάζει για το ταλέντο της. Οι δυο τους συζούν και οι γονείς τους έχουν γνωριστεί.

Σύμφωνα
με πληροφορίες, η σεναριογράφος της σειράς του ΑΝΤ1, «Daddy Cool» .Τίνα Καμπίτση. έγραψε έναν νέο ρόλο για τη σύντροφο του πρωταγωνιστή, εκείνον μιας μυστηριώδους γυναίκας, της κομψής Κατερίνας, η οποία θα μπει στο Μama's και δεν θα θέλει να ξεκολλήσει τόσο από τον Μάξιμο (Θάνασης Τσαλταμπάσης) όσο και από τον αδερφό του Μήτσο (Λευτέρης Ελευθερίου) και τον πατέρα τους (Βασίλης Χαλακατεβάκης). Ηδη το ζευγάρι γύρισε τις πρώτες κοινές σκηνές του και ο Θανάσης ενθουσιάστηκε με την όρεξη για δουλειά της αγαπημένης του.

Αν και βρισκόμαστε στο ζενίθ του καλοκαιριού, ο σκηνοθέτης Νίκος Ζαπατίνας μάζεψε τους πρωταγωνιστές του στον πεζόδρομο του Θησείου, όπου βρίσκεται το ζαχαροπλαστείο του Μάξιμου, για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς. Εκτός από τους Τσαλταμπάση και Ελευθερίου, επί ποδός βρέθηκαν και οι Ορέστης Τζιόβας, Νίκος Πουρσανίδης, Ιωάννα Πηλιχού, Βασιλική Τρουφάκου, Χάρης Μάρκου, Νεφέλη Παπαδέρου.

Η Αγοραστή είναι ο τρίτος νέος χαρακτήρας του σίριαλ, μετά τον βιβλιοπώλη Στέφανο (Ορέστης Τζιόβας), ο οποίος μάλιστα πολιορκεί ερωτικά τη Στέλλα (Βασιλική Τρουφάκου), και τον Θαλή (Νίκος Πουρσανίδης), που εμφανίστηκαν στο τέλος της πρώτης σεζόν και των οποίων οι περιπέτειες θα συνεχιστούν και τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Espressonews.gr http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα