Θα συνεχιστεί το "Μες στη καλή χαρά" το 2012;

09:34 28/11/2011 - Πηγή: TVNea
Τις πρώτες εβδομάδες του Δεκέμβρη θα γνωρίζει η Ναταλία Γερμανού αν θα είναι «Μες Στην Καλή Χαρά» και το 2012, αφού το συμβόλαιό της λήγει στο τέλος του χρόνου. Μιλώντας στην κάμερα του Star, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στη σχέση της με την Έλενα Παπαβασιλείου.

«Ήμασταν προετοιμασμένοι ότι τα συμβόλαιά μας ήταν από τον Οκτώβριο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, όταν τα υπογράφαμε το ξέραμε καλά.
Γύρω στις 10 με 12 Δεκεμβρίου θα γνωρίζουμε αν η εκπομπή θα συνεχιστεί και την καινούργια χρονιά», είπε η Ναταλία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Μιλώντας για την Έλενα Παπαβασιλείου, η παρουσιάστρια επανέλαβε πως οι δυό τους είναι μια χαρά.

Η Ναταλία έκρινε επίσης και τα τηλεοπτικά προγράμματα, αποκαλύπτοντας πως έχει δει το «FAB5» μόνο σε... ζάπινγκ γιατί έπαιζε απέναντι από το «Όσο Έχω Φωνή». Μάλιστα, για το rockumentary της Άννας Βίσση, η κουμπάρα είπε: «η Άννα Βίσση είναι νομίζω η μεγαλύτερη σταρ που έχουμε αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και αποφάσισε να δείξει όλη της την αλήθεια. Όταν αποφασίζεις να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό δεν το κάνεις μέτρια, δηλαδή θα σας δείξω λίγο ή δείχνεις όλη σου τη ζωή, τον εαυτό σου αμακιγιάριστο, τον εαυτό σου στο χειρουργείο και τον εαυτό σου να πονάει για τον άρρωστο πατέρα σου ή αλλιώς αποφασίζεις να δείξεις μόνο το μακιγιαρισμένο σου εαυτό να διαλέγει φορέματα».Star.gr
$$(".desc").each( function(link) { new Tooltip(link, { mouseFollow: false }); }); http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα