Θα προσπαθήσουν να βγει και πιο νωρίς...

20:46 1/7/2016 - Πηγή: TVNea
Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν να έχει «ρίξει» αυλαία όμως στον ΑΝΤ1 δουλεύει ο μηχανισμός του σταθμού στο «κόκκινο».

Πέρα από το All STAR Dancing with the stars που θα ξεκινήσει στο πρώτο μισό της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν, έχουν ήδη ξεκινήσει τις συσκέψεις και τις συζητήσεις και για το The Rising Star.

Από
το κανάλι προσπαθούν να καταλήξουν τόσο στο budget όσο και στο ποιοι θα είναι στο νέο απαιτητικό μουσικό σόου – που δεν αποκλείεται να βγει προς τον Δεκέμβριο- στο οποίο θα αποφασίζει για την τύχη των διαγωνιζομένων το τηλεοπτικό κοινό!

Ο Γιώργος Λιάγκας – και βάσει συμβολαίου αλλά και δικής του επιθυμίας- έχει εκφράσει την ανάγκη του να κάνει οπωσδήποτε και κάτι άλλο καθώς δείχνει να «πνίγεται» μόνο με το Πρωινό. Ο ίδιος βάζοντας τέλος στην παραφιλολογία ξεκαθάρισε ότι και του χρόνου θα βρίσκεται δίπλα στη Φαίη στο 10.00-13.00, όμως είναι γεγονός ότι θα παρουσιάσει και το The Rising Star και όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό, τόσο πιο ικανοποιημένος θα είναι!

Σε ότι αφορά στην κριτική επιτροπή του talent show που θα απαρτίζεται από τρία άτομα- σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα- από τον ΑΝΤ1 θεωρούν ότι τόσο ο Αντώνης Ρέμος όσο και η Δέσποινα Βανδή(όπως πρώτο σας ενημέρωσε το tvnea.com), θα πουν το τελικό «Ναι» μιας και ήδη έχει γίνει μια σχετική κουβέντα. Μένει να καταλήξουν στο ποιο θα είναι το τρίτο άτομο!

yupiii.gr-Κλεοπάτρα Πατλάκηhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα