Τέσσερις ξανθιές παρουσιάστριες δημιουργούν μια νέα τηλεοπτική συνήθεια!!!

10:47 16/10/2014 - Πηγή: TVNea
Ένα χρόνο και μερικές εβδομάδες εκπέμπει ο τηλεοπτικός σταθμός Ε, κι όμως έχει καταφέρει να αποκτήσει στο δυναμικό ονόματα για τα οποία παλιότερα "μάλωναν" τα μεγάλα κανάλια. Τέσσερις κυρίες, τέσσερις ξανθιές παρουσιάστριες, που ενσωματώθηκαν φέτος στην οικογένεια του νεοσύστατου καναλιού έχουν αρχίσει να του δίνουν έναν αέρα μεγάλου σταθμού καθώς στρέφουν τα φώτα των τηλεθεατών πάνω τους. Ο λόγος, φυσικά, για την Κατερίνα Καραβάτου, τη Χριστίνα Λαμπίρη, την Ελεονώρα Μελέτη
και -πλέον- τη Ναταλία Γερμανού.

Η πρώτη κυρία, η Κατερίνα Καραβάτου, έχει αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, με την εκπομπή "Στα Καλά Καθούμενα", καταφέρνοντας να σημειώνει τεράστιες τηλεθεάσεις για το δεδομένα του Ε, σε σημείο να φτάνει και 8 φορές το μέσο όρο τηλεθέασης της ημέρας (ποσοστά γύρω στο 16%). Μαζί της, φυσικά, είναι και ο σύζυγός της, Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος έχει κλέψει τις εντυπώσεις και συντελεί στο να κερδίζουν κάθε Σαββατοκύριακο την πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης.

Πολύ μεγάλη είναι και η επιτυχία της εκπομπής "Με Το Καλημέρα" που παρουσιάζει η Χριστίνα Λαμπίρη. Έχοντας να παλέψει με τον Γιώργο Παπαδάκη, το δίδυμο Καμπουράκη-Οικονομέα αλλά και την "Πρώτη Γραμμή" των Λυριτζή-Οικονόμου στο ΣΚΑΪ, καθώς και μία εκπομπή με παρόμοια θεματολογία με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο τιμόνι, η Χριστίνα Λαμπίρη έχει καταφέρει να κλειδώσει σε ποσοστά της τάξης του 8%, που είναι -για τα δεδομένα του σταθμού, υπενθυμίζω- άθλος! Στα νεανικά κοινά, μάλιστα, ξεπέρασε και το 10% πριν από λίγες ημέρες.

Τεράστια είναι η αναμονή του κοινού για την πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη με την εκπομπή "#hashtag". Μια εκπομπή έρευνας, που δέχθηκε τις καλύτερες κριτικές από όσους παρευρέθηκαν στην avant premiere του πρώτου επεισοδίου. Υπομονή μέχρι την Τρίτη 4 Νοεμβρίου, για να μπορούμε να μιλήσουμε πλέον και με νούμερα.

Νέο μέλος της παρέας είναι εδώ και λίγες μέρες και η Ναταλία Γερμανού, η οποία θα παρουσιάζει κάθε Σάββατο βράδυ ένα τηλεπαιχνίδι καθώς και κάθε δύο εβδομάδες το δικό της talk show.

Σημαντικά μέλη του καναλιού, φυσικά, είναι και ο Μένιος Φουρθιώτης, που η εκπομπή του, "Αποκαλυπτικά", σημειώνει εξαιρετικές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης, πλησιάζοντας συχνά το 20%, ο Γιώργος Μητσικώστας με το "Mitsi Show", ο Θανάσης Πάτρας με το "Τα Λέμε", που έχει αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη απέναντι στα μεγαθήρια Μενεγάκη-Στεφανίδου, καθώς και ο Κώστας Χαρδαβέλλας που κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή "Όλοι Οι Καλοί Χωράνε" την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου στις 11!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα