«Τελικός» με Ισπανία!!

17:30 12/9/2013 - Πηγή: TVNea
Τελικός» με Ισπανία Τον… κακό της δαίμονα, την Ισπανία, αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:45 η εθνική μας ομάδα μπάσκετ, στον πρώτο της αγώνα για τον έκτο όμιλο της δεύτερης φάσης του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Οι Έλληνες διεθνείς θα παλέψουν μέχρι τελικής πτώσης για την πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ κόντρα σε έναν αναμφισβήτητα δύσκολο αντίπαλο. Η εθνική μας είναι με την
πλάτη στον τοίχο, καθώς μόνο με νίκη μένει "ζωντανή" στο κυνήγι της πρόκρισης, καθώς είναι η μοναδική ομάδα από τις έξι του ομίλου που δεν "κουβάλησε" κάποια νίκη από τον πρώτο γύρο και ξεκινάει με μειονέκτημα έναντι των αντιπάλων της που έχουν από μία νίκη (Φινλανδία, Ισπανία, Σλοβενία, Κροατία) εκτός από την Ιταλία που έχει δύο.

Ο έλεγχος του ρυθμού, η διατήρηση της συγκέντρωσης και η απάντηση στο σκληρό παιχνίδι της καλύτερης άμυνας της διοργάνωσης με το ίδιο νόμισμα είναι βασικά ζητούμενα για την Εθνική μας ομάδα. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Αντρέα Τρινκιέρι επιδιώκει την αντιμετώπιση των ταχύτατων και δημιουργικών γκαρντ της ισπανικής ομάδας, Ρούμπιο, Καλντερόν, Ροντρίγκεθ, Ρούντι και Γιουλ, αλλά και του Μαρκ Γκασόλ.

Στο πρόγραμμα της Πέμπτης περιλαμβάνονται άλλες δύο αναμετρήσεις που παρουσιάζουν… ελληνικό ενδιαφέρον. Στις 15:30 η Κροατία αντιμετωπίζει τη Φινλανδία και στις 22:00 η Ιταλία τη Σλοβενία. Το ιδανικό για την ελληνική ομάδα είναι να κερδίσουν Κροάτες και Ιταλοί, γιατί έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες πρόκρισης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ακόμη και με δύο νίκες.
Keywords
Τυχαία Θέματα