Τελευταία εξέλιξη:Μουτσινάς με συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τον Ant1!

19:01 19/8/2014 - Πηγή: TVNea
Μία ανατρεπτική εξέλιξη σήμερα έγινε γνωστή στο χώρο των media.Ο Νίκος Μουτσινάς έπειτα απόμία χρυσή τετραετία στην απογευματινή ζώνη του Alpha ήταν από τα φετινά καυτά τηλεοπτικά θέματα του καλοκαιριού.
Μέσα στον Ιούλιο έκλεισε με τον Ant1 για το σήριαλ των Ρήγα-Αποστόλου με τίτλο ¨Τρίχες¨.Εκεί θα τον δούμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο και το σήριαλ θα προβάλλεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.Βέβαια
πριν λίγο καιρό έσκασε η είδηση ότι θα αναλάβει και ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι στο Skai και έτσι θα παίζει σε διπλό ταμπλό.
Τότε αυτό δεν φαινόταν απίστευτο,αφού δεν είχε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το κανάλι του Αμαρουσίου και έτσι θα μπορούσε να βρίσκεται σε δύο κανάλια ταυτόχρονα.Σήμερα ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν.Η συμφωνία ακυρώθηκε με το Skai και όπως αποκαλύπτει το Peoplegreece.com ο λόγος είναι ότι ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τον Ant1.Η πρόταση του Γιάννη Λάτσιου βρήκε σύμφωνο το Νίκο Μουτσινά και έτσι ενημέρωσε τους ανθρώπους του Skai ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί μαζί τους.
Ναι πράγματι πλέον ο Νίκος Μουτσινάς δεν ανήκει μόνο στις ¨Τρίχες¨,αλλά στον Ant1.Αυτό σημαίνει ότι πέρα από τη σειρά θα αξιοποιηθεί και σε άλλα πράγματα στο σταθμό.Μπορεί αυτό να είναι μία θέση στην κριτική επιτροπή του 5ου κύκλου του Dancing with the stars,αλλά ίσως και μία νέα εκπομπή.
Υ.Γ Εξελίξεις σύντομα θα έχουμε και στο Skai.Το ¨Ποιος θέλει να γίνει εκκατομυριούχος¨ ο Skai θέλει να το βγάλει για τη ζώνη του στις 8 και αφού έφαγε πόρτα από Μανωλίδου και Μουτσινά θα ψάξει νέο παρουσιαστή.
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα