Τατιάνα Στεφανίδου:Το υπονοούμενο για τη διακοπή συνεργασίας Ευαγγελάτου- ΣΚΑΪ!

13:00 26/4/2014 - Πηγή: TVNea
Με αφορμή τη συζήτηση με τον καλεσμένο της ημέρας, Γιάννη Σαββιδάκη, στο «Μίλα» το απόγευμα της Παρασκευής, σχετικά με την περίοδο που εκείνος απείχε από τον καλλιτεχνικό χώρο και τα φώτα της δημοσιότητας, η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε ένα σχόλιο για τους τηλεπαρουσιαστές και το γεγονός ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να βρεθούν εκτός χώρου, αν ο εκάστοτε διευθυντής τους πάρει μια τέτοια απόφαση.

«Εσείς οι καλλιτέχνες εξαρτάστε κυρίως από τον κόσμο - μάλλον μόνο από
τον κόσμο και τις επιλογές σας», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Star απευθυνόμενη στον Γιάννη Σαββιδάκη. Λίγο αργότερα, πρόσθεσε: «Ενώ στη δική μας τη δουλειά, μπορεί να του καπνίσει κάποιου διευθυντή ή καναλάρχη και να πει αύριο το πρωί "γεια σας κυρία Στεφανίδου". Έτσι είναι... Δεν παίζουν πάντα ρόλο τα νούμερα ή η επιτυχία».

Το σχόλιο αυτό ήρθε ακριβώς μία μέρα μετά την ανακοίνωση της ξαφνικής διακοπής της συνεργασίας του συζύγου της, Νίκου Ευαγγελάτου, με τον ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, από την πλευρά του, δήλωσε για την αποχώρησή του από τον σταθμό του Φαλήρου: «Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκα όταν ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού, μού ανακοίνωσε ότι για την προεκλογική περίοδο αποφασίστηκε να περικοπεί κατά το ήμισυ η εκπομπή που παρουσιάζω και να αντικατασταθεί από μια άλλη πολιτική εκπομπή. [...] Ο σταθμός μου έδωσε την ελευθερία της λειτουργίας και οι τηλεθεατές αγκάλιασαν ζεστά το αποτέλεσμα».
Keywords
Τυχαία Θέματα