Τατιάνα Στεφανίδου: Σχολιάζει την εκπομπή του Ευαγγελάτου και μιλά για τον πόνο που νιώθει τα Χριστούγεννα

10:45 28/12/2015 - Πηγή: TVNea
Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε στην εκπομπή «Aποκαλυπτικά» και στον Μένιο Φουρθιώτη και
μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πόνο που νιώθει όταν κάνει Χριστούγεννα μακριά από την οικογένειά της, εξαιτείας της δουλειάς της, και είπε πως πρόκειται πλέον για μία συνήθεια πάρα πολλών ετών, αφού αυτό συμβαίνει από τότε που γεννήθηκαν. Αναγνωρίζει όμως
ότι υπάρχουν γυναίκες σε χειρότερη κατάσταση, που εργάζονται πολύ και δεν έχουν και τις δικές της οικονομικές απολαβές, οπότε κατανοεί ότι δε θα πρέπει να γκρινιάζει.

Επιπλέον, μίλησε για το "Live News" του Νίκου Ευαγγελάτου και δήλωσε ότι είναι αυτό ακριβώς που του ταιριάζει, γιατί κάνει κι αυτός ελεύθερα τη δουλειά του, ενώ τόνισε ότι για έναν δημοσιογράφο το κυριότερο συστατικό επιτυχίας είναι η ελευθερία της έκφρασης και αυτό είναι που έχει καταφέρει ο σύζυγός της στη νέα του τηλεοπτική στέγη. Η Τατιάνα δήλωσε επίσης ότι θεωρεί πως η δομή αυτής της εκπομπή με την παρεμβατική δυνατότητα του κοινού έχει κάτι καινούριο να δώσει στην καθημερινή ενημέρωση.

Οσο για την δική της μεταγραφή στο Epsilon TV, φυσικά δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια είπε ότι νιώθει πάρα πολύ καλά και αν από τα 22 χρόνια τηλεοπτικής πορείας που έχει γράψει, έπρεπε να ξεχωρίσει κάποια στιγμή "ίσως αυτή να είναι η πιο σημαντική".

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα