Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει πασίγνωστη ηθοποιός!

17:30 13/4/2014 - Πηγή: TVNea
Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει το επόμενο διάστημα πασίγνωστη ηθοποιός, η οποία ξεχώρισε με τη συμμετοχή της σε μία από τις ιστορικότερες σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης παγκοσμίως!
Ο λόγος για την Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό, Jennifer Aniston, η οποία αναμένεται να εισέλθει εις γάμου κοινωνίαν σε μια πριβέ τελετή που θα γίνει στη Χαβάη. Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο αμερικανικό περιοδικό «US Weekly» η 44χρονη
Jennifer και ο 42χρονος Justin Theroux άφησαν τα σχέδιά τους για γάμο στο Μεξικό, όπως ήθελαν στο παρελθόν, και θα παντρευτούν σε μια υπέροχη τοποθεσία στην εξωτική Χαβάη. Ο γάμος τους θα γίνει σε κλειστό κύκλο και θα παρευρεθούν μόνο 20 άτομα.

Το ζευγάρι είχε ταξιδέψει το 2011 εκεί και είχε περάσει μοναδικές στιγμές. Από την άλλη, η Jennifer λατρεύει τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού και το θεωρεί έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς.

Η Aniston και ο Theroux ξεκίνησαν να βγαίνουν σαν ζευγάρι τον Μάιο του 2011. Τον Ιανούαριο του 2012 αγόρασαν ένα πολυτελές σπίτι στο Bel Air του Λος Άντζελες, το οποίο τους στοίχισε 22 εκατομμύρια δολάρια. Τον Αύγουστο του 2012 το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του. Το δημοσίευμα του περιοδικού δεν αναφέρει το πότε θα γίνει ο γάμος, αλλά λέει ότι θα είναι σίγουρα μέσα στο 2014.
Keywords
Τυχαία Θέματα