Τα σχέδια του Star για την επόμενη σεζόν!

22:16 28/6/2015 - Πηγή: TVNea
Το Star την επόμενη σεζόν θα μπει πολύ δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης,αφού φέτος δεν ήταν καιστα καλύτερα του.Έτσι για την επόμενη σεζόν προβλέπονται τα εξής:
Θα κρατήσει τα δυνατά του χαρτιά,όπως είναι η Πόπη Τσαπανίδου,η Τατιάνα Στεφανίδου,ο Φώτης με τη Μαρία,αλλά και η ομάδα των δελτίων ειδήσεων.Φυσικά για τη δεύτερη και την τρίτη περίπτωση δεν έχουν ακόμα αποφασίσει το σε ποιες ζώνες θα προβάλλονται οι εκπομπές τους.
Παράλληλα είναι δεδομένο πως θα ενεργοποιηθεί η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του 8 με 10 με επικρατέστερη παρουσιάστρια
τη Σίσσυ Χρηστίδου,ωστόσο τα τελευταία διαδικτυακά ατοπήματα της να μην της δίνουν εύκολα το πράσινο φως.
Σημαντική ενίσχυση θα δεχθεί και η απογευματινή ζώνη,διότι θα συνεχιστεί κανονικά ο ¨Τροχός της Τύχης¨,ενώ προβλέπονται και δύο νέες εκπομπές.Η μία θα έχει τίτλο ¨Shopping monsters¨,όπου γυναίκες διαγωνίζονται γυναίκες στο ποια θα ψωνίσει πιο σύντομα,πιο οικονομικά και πιο στιλάτα.Ένα δεύτερο reality ονομάζεται ¨Blind taste¨.Θυμίζει αρκετά το ¨The Voice¨,αφού οι σεφ-κριτές δοκιμάζουν διάφορα πιάτα χωρίς να βλέπουν τον υποψήφιο μάγειρα-διαγωνιζόμενο.
Τέλος αναμένεται να ενταχθεί μία νέα καθημερινή κωμική σειρά με τίτλο ¨Crazy Family¨ με σκηνοθέτη τον Κώστα Κιμούλη που θα ανατεθεί στην εταιρεία παραγωγής ON/Noir .
Εν κατακλείδι,το κανάλι στοχεύει να δημιουργήσει ένα ισχυρό απογευματινό μπλοκ 3 ωρών πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Πηγή:Real Lifehttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα