Τα "πήρε" η Μάρα Ζαχαρέα και δικαιολογημένα! Ξέσπασε on air!

16:01 8/7/2015 - Πηγή: TVNea
Δεν άντεξε και ξέσπασε η Μάρα Ζαχαρέα, μετά από τις δηλώσεις της Πρωθυπουργού της Λιθουανίας, που έπαιξαν στο Δελτίο Ειδήσεων του Star.
Η Πρωθυπουργός της Λιθουανίας είπε: «Η ελληνική κυβέρνηση ξέρει ή δεν ξέρει τι θέλει, ή υπάρχει κάτι που δεν θέλει να ξέρει ή μήπως τζογάρει; Πώς θα διαπραγματευτούμε με κάποιον που λέει ψέματα, που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αυτό είναι το δίλημμα», ανέφερε στις χθεσινές δηλώσεις, η πρωθυπουργός της Λιθουανίας, Ντάλια Γκριμπαουσκάιτε, αποκαλώντας τον Αλέξη
Τσίπρα ψεύτη και τόνισε ότι «χρειάζονται δύο πλευρές να συνομιλήσουν, να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον και να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον».
Και όπως είναι φυσικό, η Μάρα Ζαχαρέα γνωρίζοντας τί έκανε Ελλάδα και τη μάχη που έδωσε για να μπει η Λιθουανία στην Ευρώπη... ξέσπασε δικαιολογημένα στον "αέρα" του δελτίου και μας επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι είναι μια πολύ διαβασμένη δημοσιογράφος!
«Είναι άθλια η στάση της συγκεκριμένης κυρίας, της πρωθυπουργού της Λιθουανίας, γιατί η Ελλάδα έδωσε μάχη για να μπει η Λιθουανία στην Ευρώπη και να μπορεί τώρα αυτή η κυρία να μας βρίζει. Ντροπή της!», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα