Τα παρατράγουδα με τους δημοσιογράφους... στο γάμο της Φειδά!

21:01 5/10/2014 - Πηγή: TVNea

Μια ευχάριστη στιγμή... τον γάμο της Σίσσυς Φειδά με τον Γιώργο Ανδρίτσο, κάποιοι από υπερβάλλοντα ζήλο ή από καθοδηγούμενες οδηγίες τον έκαναν... άνω κάτω! Σύμφωνα με την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη "Αποκαλυπτικά", δύο ώρες πριν το γάμο του ζευγαριού, επειδή ενοχλήθηκαν από την παρουσία δημοσιογράφων στην εκκλησία που είχαν αποφασίσει να παντρευτούν... η Σίσσυ Φειδά και ο Γιώργος Ανδρίτσος αποφάσισαν να ενημερώσουν όλους τους καλεσμένους για την αλλαγή της εκκλησίας που θα γινόταν το μυστήριο.

Όμως η ιδιωτική ασφάλεια που συνόδευε το ζεύγος έκλεισε τον δημόσιο δρόμο που οδηγεί στην παραλία Κάπαρη, προκειμένου να αποτρέψει τους παπαράτσι και τους δημοσιογράφους, να μαγνητοσκοπήσουν τον γάμο.
Ο ρεπόρτερ της εκπομπής, Βασίλης Τσατσάνης ανέφερε ότι: «Η αστυνομία βρέθηκε στο χώρο μετά από κλήσεις των δημοσιογράφων, γιατί ένας από τους άντρες που συνόδευαν την πομπή του ζεύγους προσπάθησε να ρίξει κλοτσιά σε ένα φωτογράφο ενώ αυτός οδηγούσε μοτοσικλέτα».
Όμως η εκπομπή κατάφερε και "εισχώρησε" στο γάμο, όπου και τα πλάνα που θα δείτε! Και το είχε πει η μάνα της Φειδά... ότι σκέφτεται να πάει στο γάμο και να τα κάνει όλα άνω κάτω! Και να που έγινε... χωρίς την ίδια!
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα