Τα μαγειρέματα του E TV!

15:01 18/8/2015 - Πηγή: TVNea
Σε μια περίοδο που όλα τα κανάλια έχουν «παγώσει» το πρόγραμμά τους, το E TV τολμά καιπροχωρά στην υλοποίησή του!

Τα στελέχη του Epsilon συνεχίζουν τα «μαγειρέματά» τους για το νέο πρόγραμμα που πρόκειται να βγάλουν στον αέρα από τα μέσα Σεπτεμβρίου. Στόχος τους είναι να παρουσιάσουν ένα αμιγώς ψυχαγωγικό πρόγραμμα που σέβεται τον τηλεθεατή, χωρίς να απουσιάζει η ενημέρωση. Γι’ αυτό το λόγο οι τονωτικές ενέσεις στις ήδη υπάρχουσες εκπομπές και οι προετοιμασίες
των καινούριων καλά κρατούν, με την άφιξη της Αννίτας Πάνια και της Τατιάνας Στεφανίδου να έρχονται «σαν κερασάκι στην τούρτα».

Καθημερινές… συνήθειες

«Με το καλημέρα» στις 06.45 το πρωί ξεκινά το καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού. Η Χριστίνα Λαμπίρη μένει πιστή στους τηλεθεατές που τη στήριξαν σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ζώνη. Η εν λόγω εκπομπή θα υποστεί ένα γερό «λίφτινγκ» αφού δρομολογούνται αλλαγές στο σκηνικό και το περιεχόμενο της εκπομπής που πλέον θα είναι καθαρά lifestyle. Ολοι οι συνεργάτες της δημοσιογράφου παραμένουν στις θέσεις τους, εκτός από τον Γιάννη Μούτσο που ανακοίνωσε και επισήμως την αποχώρησή του.Να σημειωθεί ότι γίνονται δοκιμαστικά για νέους συνεργάτες τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Στη ζώνη 10.00-13.00 θα εξακολουθούν να προβάλλονται ελληνικές ταινίες και όχι κάποια ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή. Η αλήθεια είναι ότι τα στελέχη σκέφτονται να ενεργοποιήσουν τη συγκεκριμένη ζώνη, αλλά όχι ακόμα.

Τα μεσημέρια (13.00-16.00) αποκτούν ένα όνομα: «Ναταλία». Αναφερόμαστε στη Ναταλία Γερμανού που αναλαμβάνει την παρουσίαση μιας lifestyle εκπομπής που δεν θα θυμίζει σε τίποτα αντίστοιχες εκπομπές. Αλλωστε, η δημοφιλής παρουσιάστρια καλείται να «υπηρετήσει» αυτό το είδος για πρώτη φορά και σίγουρα θα έχει μια διαφορετική οπτική. Στο πλευρό της έχουν συμφωνήσει να βρίσκονται οι Χριστίνα Μουστάκα, Ελενα Ασημακοπούλου, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Δημήτρης Μηλιόγλου, Νίκος Γκάνος. Την αρχισυνταξία της εκπομπής έχουν αναλάβει ο Νίκος Διαμαντίδης και ο Βασίλης Δρυμούσης.

Επειτα τη σκυτάλη παίρνει η άρτι αφιχθείσα Τατιάνα Στεφανίδου, με την παρουσίαση μιας κοινωνικής εκπομπής στα πρότυπα του «Αξίζει να το δεις» και «Μίλα». Μέχρι στιγμής η αγαπημένη παρουσιάστρια κρατά κλειστά τα χαρτιά της τόσο για τον τίτλο της εκπομπής όσο και για τους συνεργάτες που θα την πλαισιώνουν. Η εκπομπή προγραμματίζεται να ξεκινά στις 16.00 και να ολοκληρώνεται στις 18.45, όπου θα μεταδίδεται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με την Ελεονώρα Μελέτη.

Λάτρεις του… Σαββατοκύριακου

Σταθερές και αγαπημένες συνήθειες αποκτούν και τα Σαββατοκύριακα από τη νέα σεζόν. Από τις 05.45 το πρωί η Φαίη Μαυραγάνη μας ενημερώνει γι’ ακόμη μια χρονιά «Τώρα ό,τι συμβαίνει». Πρόκειται για μια αμιγώς ενημερωτική εκπομπή που υπόσχεται έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.
Από την άλλη, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης συνεχίζουν κάθε Σαββατοκύριακο στις 09.45 το πρωί, «Στα καλά καθούμενα». Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Ολγα Λαφαζάνη παραμένουν στο πλευρό του ζευγαριού, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να ενταχθούν ακόμη ένα-δύο πρόσωπα στην παρέα τους. Σε κάθε περίπτωση, οι δύο παρουσιαστές σχεδιάζουν την προσθήκη νέων ενοτήτων που θα φέρουν ακόμη περισσότερους τηλεθεατές στη συχνότητα του Epsilon.

Τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου της επόμενης χρονιάς αναμένεται να είναι ιδιαίτερα «Αποκαλυπτικά». Γι’ αυτό φροντίζει ο Μένιος Φουρθιώτης με την αποφασιστικότητά του που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Εξίσου σημαντική είναι και η συμβολή της ομάδας που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες. Οσο για το πάνελ της εκπομπής; Απ’ ό,τι ακούγεται δεν πρόκειται να γίνει κάποια αλλαγή.

Αμέσως μετά αναλαμβάνει δράση η -επίσης άρτι αφιχθείσα- Αννίτα Πάνια με μια νέα εκπομπή στα πρότυπα των προηγούμενων που έχει παρουσιάσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανατρεπτική παρουσιάστρια πηγαίνει σχεδόν καθημερινά στις εγκαταστάσεις του σταθμού για να γνωρίσει τους νέους συνεργάτες της αλλά και να δει τους χώρους που θα φιλοξενηθεί το επόμενο τηλεοπτικό εγχείρημά της. Ή για να ακριβολογούμε… τα επόμενα τηλεοπτικά εγχειρήματά της, καθώς πήγε για να μείνει!

«Χτυπούν» (και) σε εβδομαδιαία βάση!

Η Ναταλία Γερμανού, εκτός από τη μεσημεριανή εκπομπή «Ναταλία», πρόκειται να συνεχίσει και το πετυχημένο talk show «Μη χανόμαστε». Στον δεύτερο κύκλο της εν λόγω εκπομπής θα φιλοξενηθούν ακόμη περισσότερα πρόσωπα που απασχόλησαν τα μέσα ενημέρωσης αλλά δεν παραμένουν στα «φώτα της δημοσιότητας».

Στην ίδια τροχιά κινείται και η Ελεωνόρα Μελέτη συνεχίζοντας την εκπομπή έρευνας «#Hashtag», που κατάφερε να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Η γνωστή δημοσιογράφος μαζί με τον στενό συνεργάτη της Θέμη Μάλλη έχουν ήδη έτοιμη μια λίστα με… λέξεις που θέλουν να ψάξουν και να τις παρουσιάσουν στους τηλεθεατές.

Στην prime time ζώνη θα «χτυπήσει» και η Αννίτα Πάνια με δύο shows που αναμένεται να συζητηθούν ιδιαίτερα. Η παρουσιάστρια και τα στελέχη του καναλιού τηρούν σιγή ιχθύος για το περιεχόμενό τους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει να βγει στον αέρα -αρχικά!- μόνο το ένα show.
Αγνωστο παραμένει και το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής «Ολοι οι καλοί χωράνε» με τον Κώστα Χαρδαβέλλα αλλά και το «Στα κόκκινα με τη Νανά» της Νανάς Παλαιτσάκη. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για συνέχιση των εκπομπών.

Τι συμβαίνει με Πάτρα & Μαρτάκη;

«Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά», λένε οι άνθρωποι του καναλιού του Περιστερίου αναφορικά με τον Θανάση Πάτρα. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές συζητούν το ενδεχόμενο να ενταχθεί σε κάποια από τις άλλες εκπομπές ή να αναλάβει την παρουσίαση μιας ταξιδιωτικής εκπομπής που δεν υλοποιήθηκε φέτος λόγω χρόνου του παρουσιαστή. Οσον αφορά τον Κώστα Μαρτάκη; Το σίγουρο είναι ότι δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για νέα συνεργασία μετά το «Super buzz».

Προσεχώς… σειρές!

Μετά από τον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή» και την «Αιώνια αγάπη» που δεν ολοκληρώθηκε τελικά, το κανάλι προσανατολίζεται να μεταδώσει νέο τουρκικό σίριαλ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, εξετάζεται το ενδεχόμενο να ενταχθούν στο πρόγραμμα δύο νέες ελληνοκυπριακές σειρές.

Πηγή:tv-24.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα