Τα δύο πιο δύσκολα στην επιλογή ζευγάρια του πρώτου επεισοδίου των The Voice Battles! Σχόλια και Videos!

12:00 4/3/2014 - Πηγή: TVNea
Δύο ζευγάρια ξεχωρίσαμε στο πρώτο επεισόδιο του The Voice για το βαθμό δυσκολίας στην επιλογή του διαγωνιζόμενου που θα συνεχίσει. Πρώτο το ζευγάρι του Παναγιώτη με τον Λούη και δεύτερο αυτό του Δήμου με τον Χάρη.

Όσον αφορά στο πρώτο ζευγάρι, που τραγούδησε το ''Summer of 69'' του Bryan Adams ο Λούης έκανε μία αποκαλυπτική εμφάνιση που δεν την περίμενε κανείς.
Τραγούδησε πολύ καλά, καλύτερα απο τις οντισιόν και επίσης είχε καλή σκηνική παρουσία με πολλή ενέργεια. Αγωνίστηκε σαν Σπαρτιάτης θα έλεγε κανείς και κατάφερε να αποσπάσει θετικά σχόλια από τον Αντώνη Ρέμο και την Δέσποινα Βανδή.
Όμως ο Μιχάλης Κουϊνέλλης κρίνοντας από την συνολική εικόνα, διάλεξε τον Πάνο. Ίσως να έκανε και σωστά. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την εξαιρετική του ερμηνεία στις οντισιόν και το γεγονός ότι μόλις έπιασε τις ψιλές νότες, γύρισαν και οι 4 καρέκλες μέσα σε 7''. Τότε ο Μιχάλης του είχε πει τρεις φορές ''Εγώ σ' ένιωσα πρώτος'' και ''Θα μιλήσω με έργα''. Παρά την επιλογή του όμως παραδέχτηκε πολύ και την προσπάθεια του Λούη για τον οποίο είπε ότι ''Αν φανταζόμουνα ότι θά 'βλεπα αυτό που είδα, νομίζω ότι από την αρχή δε θα τους έβαζα μαζί. Αυτούς και τους δύο θα τους ήθελα στα live μαζί μου. Έτσι, συνεχίζει στη φάση των live ο Νάξιος Πάνος.

Αυτό το ζευγάρι δεν ήταν απλά δύσκολο, ήταν θρίλερ. Τραγούδησαν το ''Feeling good'' του Michael Buble. Τραγούδησαν και οι δύο εξίσου καλά, ο Χάρης πολύ καλύτερα από τις οντισιόν. Ο Μιχάλης είπε ότι θα επέλεγε κορώνα-γράμματα. Η Δέσποινα είπε ότι θα επέλεγε με το χέρι στην καρδιά το Δήμο λόγω φωνής, η Μελίνα και αυτή κορώνα-γράμματα. Ίσως ο μόνος τρόπος για να διαλέξει κανείς ήταν το ηχόχρωμα που προτιμάει. Σε άλλους αρέσουν οι ελαφριές φωνές και σε άλλους οι βραχνές. Τελικά ο Αντώνης Ρέμος, αφού πήρε τη γνώμη του συμβούλου του Χρήστου Σούμκα, επέλεξε τον Δήμο Μπέκε για να συνεχίσουν μαζί.
Πάντως ο Χάρης δε θα ήταν καθόλου κακή ιδέα να δοκιμάσει την τύχη του σε κάποιο σίριαλ στην τηλεόραση, που θα του πήγαινε πολύ, σε κάποιο μιούζικαλ ή σε νεανική τηλεοπτική εκπομπή.Γιατί όχι; Είναι άκρως τηλεοπτικός. Το είπε και ο Δήμος γι' αυτόν: ''Είναι ηθοποιός.''
Keywords
Τυχαία Θέματα