Τα 20 πράγματα που δεν γνωρίζουμε για τον Τρύφωνα Σαμαρά

12:00 1/6/2014 - Πηγή: TVNea
Ο απολαυστικός hair stylist Τρύφωνας Σαμαράς διατηρεί το χιούμορ και τη θετική του ενέργεια και μεταφέρει στο περιοδικό ΕΓΩ, με το δικό του μοναδικό τρόπο όσα θέλουμε να ξέρουμε για την ξεχωριστή προσωπικότητά του.
1. To αγαπημένο του τραγούδι είναι «Η μπαλάντα των αισθήσεων και των παραισθήσεων» του Μάνου Χατζιδάκι.2. Αγαπημένη του ταινία είναι το «The Holiday» με την Cameron Diaz και
τον Jude Law.3. Το αγαπημένο του ποτό είναι το Baileys.4. Στο σχολείο υπήρξε πολύ ατίθασος. Έκανε συνεχώς αταξίες και έπαιρνε αποβολές!5. Αγαπημένο του φαγητό είναι ο μουσακάς, αλλά ο ίδιος δεν μαγειρεύει καθόλου.6. Έχει υψοφοβία και κλειστοφοβία.7. Όταν ήταν μικρός, αγαπημένη του παιδική ηρωίδα ήταν η Μικρή Γοργόνα.8. Αν δεν ήταν ο εαυτός του, θα ήθελε να είναι η Conchita.9. Το χόμπι του είναι η γυμναστική. Γυμνάζεται περίπου τρεις φορές την εβδομάδα.10. Τον ενοχλεί να τον πιάνουν από το σβέρκο και να τον διακόπτουν πριν ολοκληρώσει τη φράση του.11. Αγαπημένα του χρώματα είναι το άσπρο και το μαύρο.12. Το μότο του είναι «να ζεις το τώρα».13. Τα ταξίδια που του έχουν μείνει αξέχαστα είναι στην Αργεντινή και στο Μπαλί.14. Tον ενοχλούν η τεμπελιά, η ακαταστασία και η αναβλητικότητα.15. Δεν είναι extreme τύπος. Το μοναδικό extreme πράγμα που έχει κάνει είναι βόλτα με ανεμόπτερο και μάλιστα κατέβηκε στα δύο λεπτά!16. Μια καθημερινή συνήθεια που δεν αλλάζει με τίποτα είναι το καλό φαγητό!17. Θεωρεί πως είναι δύσκολος, απόλυτος, τελειομανής, ότι βλέπει τη ζωή πάντα με χιούμορ και ότι προσαρμόζει τον εαυτό του ανάλογα με το μέρος που βρίσκεται.18. Στους φίλους του εκτιμά την αλήθεια.19. Η πιο ρομαντική χειρονομία που έχει κάνει είναι να πάει για μία μέρα στη Γερμανία για έναν έρωτα.20. Η μεγαλύτερή του επιθυμία είναι να έχει την υγεία του.
Keywords
Τυχαία Θέματα