Τα 2 Κυριακάτικα 'ντέρμπυ'

18:53 8/12/2012 - Πηγή: TVNea
Το ένα,φυσικά,ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΠΑΟ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.(19.30,Novasports1).To άλλο? Η άτυπη 'μάχη' του DWTS με την ταινία '2012'. Είναι η πρώτη φορά που 2 ταινίες έχουν χαρίσει σε αντίπαλο πρόγραμμα 33% & οι άνθρωποι του Ant1 βρίσκονται σε 'αναμμένα κάρβουνα'.
Το 3ο live του DWTS έχασε-μέσα σε 2 εβδομάδες-10 μονάδες στα δυναμικά κοινά (στο slot
21.15- 24.00),διατηρώντας ωστόσο ποσοστά αρκετά πάνω από 30%.
Η προσπάθεια των ιθυνόντων να προμοτάρουν το show είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Πανηγυρικά Δ.Τ με...αναλυτικά δημογραφικά στοιχεία,ανακοινώσεις για την επιτυχία στα social media κτλ.Η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με τη γενικότερη λιμνάζουσα εικόνα του show έχουν αφήσει παγερά αδιάφορο το κοινό,που έχει περιορισμένες επιλογές φέτος.Τα νούμερα της πολυδάπανης παραγωγής παραμένουν υψηλά,ωστόσο κανείς δε σκέφτεται το ενδεχόμενο νέας πτώσης στη ζώνη 21.00-24.00,ειδικά από...ταινίες.
Παρά την προσπάθεια ανάδειξης 'δυσφορίας' για τα αρνητικά σχόλια εις βάρων των παιχτών & της επιτροπής,η παραγωγή συνειδητοποιεί πως μόνο κακό δεν κάνουν στην ίντριγκα του show. Τα lifestyle προγράμματα έχουν μειωθεί δραματικά,ενώ το μοναδικό αμιγές πρωινάδικο βρίσκεται σε ανταγωνιστικό κανάλι (και αφιερώνει ελάχιστο χρόνο,εν αντιθέσει με αντίστοιχες εκπομπές του Ant1 όπως το Ολα & οι Αρβύλες).Βασικός 'σύμμαχος' του DWTS?Η Ελεωνόρα Μελέτη & το δελτίο του Star,προγράμματα που 'αιμοδοτούνται' σε μονάδες της Agb από λαμπερά show.Ακόμα & ο Θέμος αφιέρωσε-ολόκληρη σχεδόν-εκπομπή τη Δευτέρα για χάρη του Dancing.
Darwin.

http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα