Σύσκεψη στα «Καλημερούδια». H προσπάθεια ανάκαμψης και το «μαύρο» σενάριο!

16:00 17/10/2015 - Πηγή: TVNea
Κλειστή σύσκεψη με τους συντελεστές της πρωινής εκπομπής του Mega, την αρχισυντάκτρια της
εκπομπής Αγγελική Γιαννακοπούλου αλλά και την Έλενα Κατραβά θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ελεύθερη πτώση στα νούμερα τηλεθέασης.

Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στα γυναικεία νεανικά κοινά. 15,8% είχε την Πέμπτη η εκπομπή στις γυναίκες 15 – 24 και 16,4% στις γυναίκες 25 – 44 μία με δύο δηλαδή μονάδες κάτω από το συνολικό μέσο όρο της εκπομπής!

Στους διαδρόμους του καναλιού
φημολογείται ότι οι διαφημιστές που είχαν πειστεί να τοποθετήσουν τα προϊόντα στους στην νέα πρωινή εκπομπή του Mega έχουν ήδη αρχίζει να «κλοτσάνε» καθώς είχαν πάρει διαβεβαιώσεις πως το δυνατό σημείο των «Καλημερουδιών» θα ήταν η προσέγγιση του νεανικού γυναικείου κοινό. Οι τονωτικές ενέσεις από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν με παρουσία δημοφιλών προσώπων του καναλιού στον καναπέ της Ντορέττας (βλέπε Γιώργος Καπουτζίδης, Άκης Πετρετζίκης κτλ).

Εάν δεν υπάρξει ανακοπή της πτώσης των ποσοστών τηλεθέασης τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες παίζουν πολλά σενάρια: Με το πιο light να κάνει λόγο για ξήλωμα όλων των προσώπων που πλαισιώνουν την Ντορέττα και αντικατάστασή τους από άλλα μέχρι και «κόψιμο» της εκπομπής και αντικατάσταση μετά τα Χριστούγεννα με ενημερωτική εκπομπή στα πρότυπα της Πόπης Τσαπανίδου στο STAR και της Άννας Μπουσδούκου στον ΣΚΑΪ.

gossip-tv.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα