Συχνότητα του ALTER: Ξένοι έτοιμοι για δράση!

17:01 7/5/2011 - Πηγή: TVNea
Με διεθνή διαγωνισμό αναμένεται να κινηθεί το ελληνικό δημόσιο σε περίπτωση που στο ALTER τα πράγματα οδηγηθούν στα άκρα. Το κανάλι δεν μεταδίδει ενημερωτικό περιεχόμενο όπως θα όφειλε και σύμφωνα με νομοθετική ρύθμιση του 2004 κινδυνεύει με αφαίρεση της άδειας. Η πλευρά των εργαζομένων δείχνει εμφανώς απογοητευμένοι από την μακρόχρονη κοροϊδία της διοίκησης και εξαπολύει σφοδρές επιθέσεις σε όσους τους καλούν να συνεργαστούν προκειμένου να βγουν ειδήσεις στον αέρα.
Με κείμενο που έτρεχε την προηγούμενη Τρίτη στις οθόνες, οι εργαζόμενοι απαντούσαν ως εξής: «ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ALTER ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ».
Το αδιέξοδο είναι εμφανές και πλέον έντονη φημολογία αναφέρει πως το ελληνικό δημόσιο θα προχωρήσει σε διεθνή διαγωνισμό υπό τις ευλογίες και επιβλέψεις της Τρόικας και του ΔΝΤ με στόχο κυρίως να εισπράξει άμεσα ρευστό χρήμα. Εικάζεται μάλιστα πως εκτός από την σουηδική Modern Times Group, την Κυπριακή Sigma Public Ltd, ενδιαφέρον για την απόκτηση πανελλαδικής συχνότητας εκπομπής θα εκφράσει και ο τουρκικός όμιλος Doğan Holding. Η Modern Times Group επεκτείνεται τελευταία όλο και περισσότερο στα Βαλκάνια, ενώ ο όμιλος Doğan δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο επέκτασης των δραστηριοτήτων του εντός του 2011.
Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα