Σύμπραξη Μαρινάκη–Nova για να διεκδικήσουν τηλεοπτική άδεια;

13:02 11/5/2016 - Πηγή: TVNea
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης,που έχει εκφράσει την επιθυμία του να διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια, δεν αποκλείεται τελικά να προχωρήσει στην υποβολή του σχετικού αιτήματος σε συνεργασία με τη NOVA, διεκδικώντας από κοινού με το συνδρομητικό κανάλι μία από τις τέσσερις πανελλαδικές άδειες γενικού περιεχομένου.

Σημειώνεται ότι τα στελέχη της FORTHNET
σε «ανεπίσημες» συζητήσεις δεν διαψεύδουν το ενδιαφέρον της εταιρείας, εκτός από τη συνδρομητική τηλεόραση, να επενδύσουν και στην «ελεύθερη» τηλεόραση, διεκδικώντας τηλεοπτική άδεια. Ωστόσο, η πληροφορία για τη σύμπραξη Μαρινάκη – NOVA, μεταφέρεται με κάθε επιφύλαξη, διότι λόγω της φύσης του θέματος, είναι αδύνατον να διασταυρωθεί. Πάντως το ενδιαφέρον των δυο πλευρών για να συμμετάσχουν στον αδειοδοτικό διαγωνισμό, ανεξάρτητα από το αν συνεργαστούν μεταξύ τους ή όχι, είναι δηλωμένο…

Μοιραία,λοιπόν, αν επιβεβαιωθεί το πλήθος των ονομάτων που έχει διαρρεύσει ότι ενδιαφέρεται να διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια, θα δούμε και συνεργατικά σχήματα, δεδομένου ότι ο αριθμός που θα προκηρυχθεί είναι πολύ συγκεκριμένος και μικρός για να ικανοποιηθούν όλοι.

enimerosi24.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα