Στην prime time οι "Γλυκές αλχημείες"! (UPDATE-Δελτίο τύπου Σκαι)

17:21 13/11/2012 - Πηγή: TVNea
Από το πουθενά μας ήρθε η ξαφνική είδηση πως ο ΣΚΑΪ σκοπεύει - και μάλιστα το έχει ήδη προγραμματίσει! - να ρίξει τις "Γλυκές αλχημείες" στην prime time ζώνη και όχι στο απόγευμα, όπως προβλεπόταν! Προηγουμένως, να θυμίσουμε φυσικά πως ο Στέλιος Παρλιάρος και η ομάδα του μετακομίζουν από τη Μεσογείων στον ΣΚΑΪ.

Και για να επανέλθουμε στο θέμα, κίνηση που προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις αποτελεί η απόφαση του σταθμού να προβάλλει την εκπομπή "Γλυκές αλχημείες"
στην prime time ζώνη και συγκεκριμένα κάθε Σάββατο στις 22:00! Η είδηση επιβεβαιώνεται από τον ίδιο τον σταθμό και μάλιστα η πρεμιέρα τοποθετείται το Σάββατο 24 Νοεμβρίου.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ«Γλυκές Αλχημείες » Τιςπρώτες «Γλυκές Αλχημείες» της σεζόν επιχειρεί ο Στέλιος Παρλιάρος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, που κάνουν πρεμιέρα το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 22.00’το βράδυ, γεμάτες σοκολάτα.!
Σε μια εποχή που όλοι ξαναγυρνάνε στις κουζίνες, φτιάχνουν γλυκάγια τις γιορτές ή τα πηγαίνουν για κέρασμα στους φίλους ,η σπιτικήζαχαροπλαστική γίνεται πιο επίκαιρη παρά ποτέ. Στηνπρώτη ενότητα της εκπομπής ο Στέλιος Παρλιάρος παρουσιάζει διάφορα αγαπημένα,πολύ ή λιγότερο γνωστά, γλυκά. Κάνει οικονομικές επιλογές, εισάγει νέες ιδέες και παραλλαγές,αποκαλύπτει τα μικρά μυστικάαπομυθοποιώντας τη δυσκολία παρασκευής και, μας δείχνει πώς με λίγη προσοχή καικέφι κάθε γλυκό πετυχαίνει.
Εισάγειμια νέα ενότητα στην οποία χρησιμοποιεί κυρίως Ελληνικά υλικά για την παρασκευή των γλυκών, παντρεύοντας το ταχίνι με την εξωτικήβανίλια, τη σοκολάτα με μέλι, σταφίδες καρύδια ή κάστανα ,ή φτιάχνοντας ένατσιζκέϊκ με κυδώνια.
Θαυπάρχει μια ακόμα ενότητα με εύκολα, γρήγορα γλυκά για τους πολυάσχολους ή τουςεργένηδες, στην οποίαπαρουσιάζει πώς μέσα σε πέντε λεπτά και με λίγα πράγματα στο ψυγείο, μπορείκάποιος να φτιάξει κάτι περισσότερο από μια φέτα ψωμί με μέλι.
ΟΣτέλιος Παρλιάρος μεβοηθούς την Εβίτα Παπαχαραλάμπους,τον Ντίνο Φωτεινάκη , τον Τζιόρτζιο Σπανάκη (executive chef της «Παρουσίασης»)και μερικούς πολλά υποσχόμενους νέους ζαχαροπλάστες από τη σχολή «LE MONDE», αποδεικνύει ότι τα γλυκά δεν είναι μιαπερίπλοκη διαδικασία αλλά ένα γλυκόταξίδι αγάπης.

«Γλυκές Αλχημείες » με τον Στέλιο Παρλιάρο, κάθε Σάββατο στις 22.00’ το βράδυ απότην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ευχαριστούμε πολύΔιεύθυνση Επικοινωνίας & ΔημοσίωνΣχέσεων
http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα