Σταύρος Νικολαϊδης: ΄΄Χάσαμε ένα κοριτσάκι στον 5ο μήνα της κύησης..΄΄

19:30 29/8/2014 - Πηγή: TVNea
Ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Μιχαλάκη στην σειρά του ΑΝΤ1 Τα εγκλήματα, αποφάσισε μετά από τεσσεράμισι χρόνια σχέσης να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την αγαπημένη του. Ο ηθοποιός μίλησε σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τον γάμο του, για το αν θέλει να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη οικογένεια αλλά και για το παιδάκι που «χάσανε» λίγους μήνες πριν γεννηθεί.
«Ο γάμος έγινε στη Ναύπακτο, στον Παλιόπυργο, που είναι το χωριό του πατέρα της Γιώτας. Έγινε εκεί γιατί το είχε τάξει στο
συχωρεμένο τον πατέρα της. Του είχε πει, όταν ζούσε, ότι όταν παντρευτεί, θα κάνει εκεί το γάμο της. Ο πεθερός μου «έφυγε» 6 μήνες πριν τη γνωρίσω. Πραγματοποιήθηκε η υπόσχεση που είχε δώσει στον πατέρα της», δήλωσε ο ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν.
Ωστόσο, ο Σταύρος Νικολαΐδης τόνισε πως ασχολήθηκε μόλις δύο μήνες με τις προετοιμασίες του γάμου και ότι τα ετοίμασαν όλα μόνοι τους. «Εκεί που έγινε ο γάμος ήταν ένα ωραίο μέρος, επάνω στο βουνό. Το τραπέζι έγινε δίπλα στην εκκλησία. Εκεί δεν υπήρχε κέντρο για να γίνει μετά το τραπέζι. Είχαμε 560 άτομα. Αν ζούσε ο πεθερός μου, δεν θα κουνούσαμε ούτε το δαχτυλάκι μας, γιατί ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος και πολύ αγαπητός. Για τον πρώτο του γιο είχε οργανώσει γάμο για 1.000 άτομα», πρόσθεσε.
Τέλος, για το αν σκέφτονται να κάνουν ένα παιδάκι είπε: «Ναι, αμέσως θα βάλουμε μπροστά, γιατί το χειμώνα «χάσαμε» ένα παιδάκι και στεναχωρηθήκαμε. Η Γιώτα ήταν 5 μηνών έγκυος και το μωρό ήταν κοριτσάκι. Ανυπομονούσε να ξεκινήσουμε πάλι, αλλά πριν από το γάμο δεν γινόταν με τίποτα, δεν θέλαμε να έχει τίποτα ιστορίες… Περιμέναμε να γίνει ο γάμος, να ηρεμήσουμε, για να ξαναβάλουμε μπροστά». http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα