Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γιατί είναι η πιο επιτυχημένη παρουσιάστρια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν;

08:30 11/3/2013 - Πηγή: TVNea
Φέτος, η τηλεόραση ένεκα και της κρίσης έχει πιάσει πάτο, όπως σωστά σημειώνουν αρκετοί και μάλιστα σε πολλά επίπεδα. Οι ψυχαγωγικές εκπομπές είναι ένας από τους τομείς που βάλλoνται καθημερινά, αφού το κοινό είτε προτιμά να ενημερωθεί είτε να ξεκουραστεί με τη καλή μυθοπλασία. Λίγα είναι τα ψυχαγωγικά πρόγραμματα που πάνε καλά και ακόμα λιγότερες οι παρουσιάστριές τους. Η Ελένη Μενεγάκη είναι σταθερή αξία και η εκπομπή της εξακολουθεί να πηγαίνει ικανοποιητικά. Όμως, έχει κάνει και
καλύτερες χρονιές όσον αφορά τη τηλεθέαση. Άλλωστε, όταν η χιλιοστή επανάληψη του "Κωνσταντίνου και Ελένης" της ρίχνει άνετα σε σύνολο και νεανικά δεν μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε και παρουσιάστρια της φετινής σεζόν. Από την άλλη η Ελεονώρα Μελέτη ενώ έχει ρολάρει αρκετά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί στα ίσα την Ελένη και τις σειρές που προβάλλονται την ίδια ώρα. Η Μαρία Ηλιάκη συμπαρουσιάζει χωρίς να κουβαλά όλη την ευθύνη της εκπομπής, η οποία και τις τελευταίες μέρες σημείωσε κάμψη στα νεανικά λόγω "Βάλς". Τατιάνα, Αννίτα δεν θεωρούνται παρουσίαστριες ψυχαγωγικού τομέα καθαρά αφού οι εκπομπές τους, που πράγματι σκίζουν, έχουν και κοινωνικό περιεχόμενο. Tέλος, η Φαίη Σκορδά συμπαρουσιάζει μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα την πιο επιτυχημένη πρωινή εκπομπή όλων των εποχών, αλλά δεν την έχουμε δει ακόμα μόνη της στο πρωινό-και ούτε πρόκειται σύντομα-.
Η έκπληξη λοιπόν ήρθε από τον Ant1 και από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. H 30χρονη παρουσιάστρια ανέλαβε το βαρύ φορτίο να βρεθεί αντιμέτωπη με το "Πρωινό mou", που χτυπάει καθημερινά 50άρια και 60άρια. Το αποτέλεσμα τη δικαίωσε πανηγυρικά. Με ελάχιστο budget, αλλά εύστοχους συνεργάτες, έφτιαξε μια ζώνη από το μηδέν φέρνοντας νούμερα που ούτε η ίδια δε θα φανταζόταν. Μη ξεχνάμε ότι εκεί που άλλοι "καήκανε" ως παρουσιαστές, εξαφανίστηκαν, άλλαξαν επάγγελμα, γίνανε ξανά πανελίστες κλπ εκεί ακριβώς η Σταματίνα επέζησε τηλεοπτικά. Για αυτό και μόνο είναι η πιο επιτυχημένη παρουσίαστρια ψυχαγωγικού προγράμματος της τηλεοπτικής αυτής σεζόν.
_tyler durden
Keywords
Τυχαία Θέματα