Σταματίνα Τσιμτσιλή: Εφ' όλης της ύλης !

14:31 27/9/2011 - Πηγή: TVNea
Στο περιοδικό «Glam», της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», μίλησε η γνωστή σε όλους παρουσιάστρια της εκπομπής , η  γλυκιά Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Τα θέματα της συνέντευξης ήταν μεταξύ άλλων ο έγγαμος βίος της με τον Θέμη Σοφό, η πρόταση που της έγινε να συμμετάσχει στο , οι περυσινές δυσκολίες στο ΑLTER, η της πλεον Ελένη Μενεγάκη που μετακομίζει μεσημέρι, καθώς και το οτι θέλει πολύ να γίνει μανούλα.
Συγκεκριμένα, ο έγγαμος βίος της Σταματίνας κυλάει πανέμορφα διότι
ήξερε καλά οτι ο Θέμης Σοφός, είναι ο άνδρας της ζωής της πολυ πριν τον παντρευτεί. Καθένας έχει τον ρόλο του ομως στην κοινή τους ζωή. Είπε: «Εκείνος είναι ο άντρας του σπιτιού και εγώ η γυναίκα του. Μου αρέσει να τον περιποιούμαι». Ως ευτυχία η παρουσιάστρια ορίζει το εξής: «Να έχουμε την υγεία μας, την οικογένειά μας, τη δουλειά μας. Πράγματα που όταν τα έχουμε τα θεωρούμε δεδομένα. Αλλά και μικρές καθημερινές στιγμές της ζωής, όπως ένα βράδυ με φίλους και γέλια στο σπίτι ή ένα ταξίδι με τον σύντροφό μου». Η λέξη υπάρχει στο λεξιλόγιο της όσον αφορά τον σύντροφο της αλλα σε λογικά επίπεδα, δεν ξεκατινιάζεται κιόλας, αυτό τουλάχιστον δηλώνει η ίδια, ενώ το μόνο πράγμα που δεν θα του συγχωρούσε ποτέ είναι η απιστία. 
Για τις περυσινές οικονομικές δυσκολίες στο ALTER την έκαναν πιο δυνατή.«Η κατάσταση στο ALTER μου θυμίζει λίγο-πολύ την κατάσταση της Ελλάδας. Υπάρχουν προβλήματα αλλά όλοι ελπίζουμε ότι θα βρεθεί λύση» και συνέχισε λέγοντας: «Νιώθω πολύ τυχερή που στα δύσκολα του σταθμού με πλησίασαν κάποιοι άνθρωποι και μου έδειξαν το ενδιαφέρον τους (αναφερόμενη στην πρόταση που δέχθηκε για το μεσημεριανό πρόγραμμα του STAR). Από εκεί και πέρα το ALTER έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στα πόδια του κι εγώ όφειλα να είμαι εκεί».

Για την Ελένη Μενεγάκη και την νεα ωρα της εκπομπής της η κυρια Τσιμτσιλη είπε: «Δεν με αφήνει και αδιάφορη. Θα έλεγα ψέματα αλλά θέλω να πιστεύω πως υπάρχει χώρος για όλους. Εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας, θα παλέψουμε και εύχομαι να πάμε καλά. Από κει και πέρα περιμένω να δω πώς θα είναι και η εκπομπή» ενώ για το είπε «Δεν έχω κάνει ποτέ πατινάζ. Δεν έχω αποφασίσει αν θα κάνω, γιατί είναι κάτι δύσκολο. Μπορεί να το δοκιμάσω, μπορεί και όχι». 
Τέλος, στο θέμα αν θα γίνει μανούλα, η Σταματίνα λέει : «Το σίγουρο είναι ότι, επειδή πολλές φίλες μου έχουν αποκτήσει παιδιά, είμαι εξοικειωμένη με την εικόνα και αυτό το συναίσθημα, μα καμιά γυναίκα δε νιώθει ποτέ έτοιμη. Βεβαίως, το λαχταράω πολύ. Έχω μπει σε αυτό το κλίμα και μου αρέσει πολύ».
Μια Σταματίνα εφ' όλης της ύλης λοιπόν...μια Σταματίνα ευτυχισμένη και αποκαλυπτική σε όλα !
Keywords
Τυχαία Θέματα